Bachelor i informationsteknologi (bit)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i informationsteknologi (bit)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design

En verden af ​​informationsteknologi udvikler sig hele tiden. Hvad er nu almindelige engang var et gennembrud. Som studerende i en af ​​Bachelor of Information Technology programmer, vil du erhverve den teoretiske viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at løse de it-problemer i dag og i mulighederne for i morgen.

Den Bachelor of Information Technology (BIT), tilbyder tre forskellige programmer:

  • Interaktive multimedier og Design (IMD),
  • Network Technology (NET) og Photonics og
  • Laser Technology (PLT).

Disse programmer udbydes i fællesskab af Carleton School of Information Technology og Algonquin College skoler i medier og design (for IMD) og Advanced Technology (til NET og PLT). Du vil opgradere med en Bachelor of Information Technology grad fra Carleton University og enten en Advanced Diploma of Applied Arts (for IMD-studerende), en Advanced Diploma in Technology (for NET-studerende) eller Advanced Diploma in Photonics og Laser Technology (for PLT studerende ) fra Algonquin College.

Interaktive multimedier OG DESIGN (IMD)

Det fireårige IMD Programmet er rettet mod studerende, som er både kunstnerisk tilbøjelige og teknologisk dygtig og som er interesseret i alle aspekter af digitale medier. Du får de værktøjer, du har brug for at tage en idé eller et problem og fremme det gennem hele processen fra koncept til at pre-produktion, produktion og post-produktion. Programmet giver dig en tværfaglig uddannelse gennem kurser i computer animation, visuelle effekter, spil design og udvikling, grafisk design og menneske-maskine interaktion. Programmet derefter yderligere forbedret med kurser i naturvidenskab, matematik, forretning og samfundsvidenskab. Du vil opgradere fuldt udstyret til at arbejde i og forme den digitale verden i fremtiden.

Netværksteknologi (NET)

Den fireårige NET Programmet fokuserer på design, ledelse, drift og installation af fremtidige komplekse informationsnetværk såsom dem, der udgør internettet og mobiltelefon netværk. Programmet er tværfaglig art, der kombinerer kurser i computer og netværk teknologi med kurser i fysik, matematik, forretning, kommunikation og kunst og samfundsvidenskab.

I dette program, vil du ikke kun udforske teorier og begreber, men også lære om deres anvendelse i praksis. Du vil lære at designe, styre, sikker, drive, installere og konfigurere avancerede it-netværk. State-of-the-art networking labs tilbyder hands-on træning med den virkelige verden udstyr. NET program har et partnerskab med Cisco Networking Academy program, hvor de studerende trænes i at held skrive Cisco Certified Network Associate (CCNA) og Professional (CCNP) certificering eksamener. NET studerende vil være i stand til at tjene industrien anerkendt certificering, der er i høj efterspørgsel på arbejdsmarkedet.

Fotonik og laserteknologi (PLT)

Vores innovative fireårige PLT Programmet fokuserer på et område af teknologi, der er blevet udbredt i næsten alle aspekter af det 21. århundredes liv. Programmet er designet til ikke kun at undervise de grundlæggende principper for fotonik og laser teknologi, men også for at hjælpe forskud kerneteknologier indenfor industrien selv. Studerende vil drage fordel af programmets tætte bånd til fotonikindustrien gennem co-op muligheder og integration af de nyeste innovationer i læseplanen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Ottawa, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Canada - Ottawa, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen