Bachelor i informationsteknologi (informationssystemer) (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i informationsteknologi (informationssystemer) (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Bachelor of Information Technology (Information Systems) (Hons) er specielt designet til at udstyre de studerende med IS-specifik viden og færdigheder ud over almindelig computing, samt erhvervslivet nøgletal i forskellige økonomiske sektorer.

Dette program er for studerende, der ønsker at designe og gennemføre effektive forretningsløsninger til at opfylde organisatoriske og ledelsesmæssige behov for information og beslutningsstøtte system. Kandidater fra Bachelor of Information Technology (Information Systems) (Hons) Programmet er ideelt placeret til at tage en ledende rolle i udformningen af ​​de oplysninger-baserede fremtid. Fuldførte programmet vil være godt eksponeret og funderet i de grundlæggende elementer i informationssystem, organisationsteori, strategisk planlægning, projektstyring, beslutningstagning, teamwork og lederskab, og udføre forskning samt nuværende og kommende informationssystemer teknologier.

VISION

At være en anerkendt og førende afdeling leverer fremragende uddannelse, innovativ forskning og rådgivning kvalitet i informationssystemer.

MISSION

Afdelingen af ​​informationssystem med sin dedikerede team bestræber: At levere fremragende bachelor og postgraduate uddannelse og en verdensklasse forskning og til at levere kvalitet informationssystemer rådgivning til relevante industrier

Karriere Prospect

Dette program forbereder kandidater til en karriere i IT / IS, især i applikationsudvikling, business process analyse, data og information management, og strategisk IT / planlægger. Kandidater kan forvente at opbygge en karriere, ikke kun i software og IT-konsulentvirksomheder, men også for at støtte IT / IS behov for organisationer, det være sig i den offentlige, private eller sociale sektorer og i forskellige brancher, såsom bank-, forbruger produkter, uddannelse, energi, sundhed, produktion, service, og telekommunikation, blandt andre.

Eksempler på Karriere: Application Developer, Business Analyst, Business Intelligence Konsulent, Business Manager, Business Process Analyst, computer og Information forskere, computer og Information Systems Managers, Computer Programmører, Database Administrator, Computer Support Specialist, Computer Systems Analytikere, Database Analytiker, ERP Specialist, Information revision og Compliance Specialist, IT arkitekt, IT Revisor, IT-konsulent, IT Operations Manager, Project Manager, Software Developers, brugergrænseflade Designer, Web Content Manager, webudviklere.

Akademisk Rådgivning

Ved indrejse i programmet, vil studerende blive tildelt en akademisk rådgiver. Rådgiveren er ansvarlig for at hjælpe studerende klarer sig godt fagligt og lykkes i eksamen. Rådgiveren kan hjælpe med mange ting, herunder: at være sikker på kursets tidsplanen for hver valgperiode er hensigtsmæssig; få hjælp til eventuelle særlige problemer, de studerende kan have; forklarer akademiske procedurer; og bidrager til at øge elevernes forståelse af it-pensum.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
67,600
Information
Deadline
Locations
Malaysia - George Town, Penang
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Malaysia - George Town, Penang
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen