Read the Official Description

Om programmet

Det vigtigste mål med programmet er at forberede højt kvalificerede specialister i informationsteknologi, der giver muligheder for at tilegne sig faglig videregående uddannelser og kompetencer, der fremmer udviklingen af ​​kreative personlighed og professionelle karriere.

Adgangskrav:

General Certificate of Secondary Education (officiel udskrift er påkrævet); Karakteren i matematik fra GCSE (hvis der er mere end én disciplin den gennemsnitlige karakter taget i betragtning); Karakteren på engelsk fra GCSE;

Karrieremuligheder

Efter opnåelse af professionel bachelorgrad kandidater har mulighed for at arbejde på organisationer, der udfører software udvikling, levering og vedligeholdelse. De har også ret til at fortsætte deres studier som Master studerende i informationsteknologi eller datalogi i nogle af de højere institutioner Letland eller Den Europæiske Union uddannelse.

Vurdering

Vurdering af elevernes viden er en kontinuerlig proces, som varer under hele semesteret, og det sker på grundlag af selvstændige opgaver og tests, samt passerer kredit prøver og eksaminer to gange om året. I løbet af semestret hvert kursus forudser flere uafhængige opgaver - praktiske og laboratorie værker, test og rapporter. Ved afslutningen af ​​hvert kursus studerende bestå en skriftlig eller mundtlig eksamen eller en kredit-test. I nogle kurser, hvorunder der planlægges både foredrag og laboratorie værker, studerende tage både en kredit test, og en undersøgelse. Vurdering foretages ved en ti-skala eller med hjælp fra en kredit test.

Uddannelsens opbygning

Størrelsen af ​​professionsbachelor uddannelsen er 252 ECTS (168 CP), og varigheden af ​​programmet er 4 år. Programmet består af tre dele:

  • Del A (97,5 ECTS / 65 CP) - obligatoriske kurser i informationsteknologi, matematik, økonomi, jura og ledelse;
  • Del B (145,5 ECTS / 97 CP) - obligatoriske kurser giver avancerede kompetencer i Informationsteknologi og Software Engineering, praksis i industrien, og udvikling af Bachelor afhandling
  • Del C (9 ECTS / 6 CP) - gratis valgfri kurser der vælges efter elevernes interesser.

Obligatoriske kurser i Informationsteknologi og Software Engineering

Programmering, algoritmer og datastrukturer, objektorienteret programmering, Programmeringssprog, Udvikling af web-baserede applikationer, databaser, software Projektledelse, informationssystem Analyse og Design, Software Test og Kvalitet, Software Agile Development, Computer Networks, Information System Security, Computer Architecture, Operativsystemer

Metoder til undervisning og læring

Læring i uddannelsen er tilrettelagt i form af forelæsninger, seminarer, praktiske klasser og laboratorie værker, elevernes selvstændige opgave (individuelt, litterære studier, udvikling af et projekt i mindre grupper). Implementering af hvert kursus forudser integration af viden, færdigheder og evner, succession af de kurser i deres relation til de studerendes forskningsprojekt skriver.

Individuel planlægning

I løbet af kurset studerende udføre opgaver praksis, der er nedsat og præsentere en årlig papir (første til tredje år) og bachelor afhandling (fjerde år).

Sprogfærdighed

Minimum IELTS (6).

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Liepaja University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,200 EUR
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date