Læs den officielle beskrivelse

Det centrale organiserende koncept for denne store er information - dens strukturer i verbale, visuelle, medieret, og kvantitative former; oplagring, analyse, evaluering, behandling og kommunikation af både maskiner og mennesker. Programmet er afhængig af den nuværende teknologi og fortsætter med at udvikle sig som teknologier forandring. Studerende kan forvente tilføjelser læseplaner og bør rådføre sig med deres rådgiver tidligt og ofte at være opmærksom på afventende ændringer.

Studieordningen spænder bredt på tværs af flere discipliner, som alle er repræsenteret i de centrale krav. De omfatter computing, lingvistik, kognitiv psykologi, kommunikationsteori, organisatorisk kommunikation og ledelse, matematik, data og informationsteknologi, og sprog.

Computing er en vigtig dimension af denne store, men de studerende også forventes at være grundigt funderet i menneskelige sprog, menneskelig informationsbehandling og kommunikation. Dette er med til at sikre mod smal teknisk forberedelse, som alt for ofte fører til hurtig forældelse i hurtigt skiftende områder, og det forbereder eleverne til at gøre de mest kreative og nyttige programmer af forskellige informationsteknologi.

Et mål med programmet er at uddanne de studerende til at konceptualisere og løse informations- problemer i tværfaglige situationer. Et centralt introduktionskursus fokuserer på informationssystemer problemer; de fleste af de kurser kræver projekter, og mange kræver gruppearbejde. Et forskningsprojekt eller praktikplads er også påkrævet af alle store selskaber. Desuden er den enkelte elev forhandler et enkelt område af vægt. Dette krav er en mulighed for at anvende information principper til et bestemt problemområde eller for at opnå yderligere værktøjer til en bestemt karriere retning. Studerende også udvikle en personlig portfolio, der dokumenterer mange af deres færdigheder og ekspertiseområder. Endelig, komplet studerende en avanceret informationsproblemer slutstenen kursus, som integrerer færdigheder og viden erhvervet i de store.

Karriereveje for Information Sciences kandidater er under hastig forandring og UW-Green Bay kandidater rapporterer, at bredden af ​​dette program har været vigtigt for dem. Nogle har hovedsagelig skabt deres egne holdninger. Nogle har forfulgt graduate arbejde. Andre har indgået en lang række jobs efter endt uddannelse på områder som programmering og software design, reklame, marketing og salg, systemanalyse, og de menneskelige ressourcer. Den krævede portefølje har vist sig at være et glimrende middel til at tiltrække opmærksomhed og interesse potentielle arbejdsgivere eller om optagelse på ph.d.-skoler.

Et område med vægt

Studerende skal udfylde kravene i et af følgende fokusområder:

  • Information Science vægt - Informationsteknologi Vægten
Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date