Bachelor I Interiør Og Design

Thomas More University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Interiør Og Design

Thomas More University College

Bachelor i interiør og design

Afsnit af uddannelsen: Postgraduate of Interior & Service Design

Hvilken placering (adresse) uddannelsen tilbydes på:

Gade: Campus Lucas Faydherbe Zandpoortvest 16

Postnr / By: 2800 Mechelen - Belgien

Adgangskrav:

Kort version:

Engelskniveau B2 Studerende med bachelor- eller kandidatgrad i Design eller Arkitektur fra EØS-medlem og ikke-EØS-lande.

Efter godkendelse af admissionsudvalget vil du få en yderligere evaluering fra studievejlederen baseret på tidligere opnået kvalifikationer (EOQ) og en portefølje, der viser erfaring / ekspertise inden for design af rum, objekter, interiør, CAD, teknisk viden og tegningskompetencer og visualisering færdigheder.

Direkte adgang til tilmelding (ingen kontrol af studievejleder) til studerende med et belgisk design eller arkitektur diplom.

Længere version:

Generelle adgangskrav:

 • Diplom betingelser: Du skal bevise at du opfylder betingelserne for at starte et tilsvarende kursus i videregående uddannelser i det land, hvor du har opnået dit eksamensbevis.
 • Sprogkrav: Du kan bevise at du er rimelig dygtig til at tale og skrive engelsk (niveau B2, europæisk ramme):
  • Du har en TOEFL IBT total score på 66 eller højere, en IELTS score på 6 eller højere OR
  • Du bestaar den engelske sprogtest arrangeret af Thomas More på campus OR
  • Du har gennemført mindst et års studier på engelsk i en gymnasium eller på videregående uddannelser OR
  • Du har et VWO-diplom (for hollandske studerende) eller et ASO-diplom (for flamske studerende).
 • Opholdsstatus: Et identitetskort eller pas er tilstrækkeligt til studerende fra en EU-medlemsstat. Andre studerende kan ansøge, men skal have gyldig opholdstilladelse for Belgien til den endelige registrering.

Yderligere adgangskrav:

Engelsk niveau B2
Ba / Ma Interiør Design - Ba / Ma Interiørarkitektur - Ba / Ma Miljødesign - Ba / Ma Arkitektur - Ba / Ma Produktdesign / Industriel Design / Servicedesign - Ba / Ma Møbeldesign - Ba / Ma Design Efter godkendelsesudvalgets godkendelse er der en yderligere evaluering fra studievejlederen baseret på tidligere opnåede kvalifikationer (EOQ) og en portefølje, der viser erfaring / ekspertise inden for Design af rum, objekter, interiør, CAD, teknisk viden og tegning færdigheder og visualisering færdigheder
Direkte adgang til tilmelding (ingen kontrol af studievejleder) til studerende med et belgisk design eller arkitektur diplom.

Grad:

Postgraduate of Interior & Service Design

Sprog: Engelsk

Varighed: 1 år (minimum 45 studiepoints - mulighed for at tilføje valgfag op til 60 point)

Standard (stats) studiegebyrer (ja / nej; beløb):

Ja Beløb:

 • € 2825,00 til en 45 studiepoäng.
 • € 3500,00 til et program på 60 studiepoeng afsluttet med valgfag

Ansøgningsfrist:

 • Ansøgningsfrist for porteføljer: 25. juni 2017.
 • Programmet starter i midten af ​​september

Gradprogrambeskrivelse (minimum 400 ord, optimale 1500 ord):

Udvikle dine sociale design færdigheder for at forbedre oplevelsen af ​​brugerne af (semi-) offentlige rum og tjenester!

Postgraduates, der har specialiseret sig inden for Interior & Service Design, er udstyret med den viden og færdigheder, der er nødvendige for at designe objekter, møbler og rum for at understøtte socialt orienterede designprojekter. Studerende udvikler deres viden om brugercentrerede oplevelser, servicekontekster og forskning til design. Deres vigtigste mål er at skabe bæredygtig merværdi for kunder og brugere af (semi-) offentlige rum og tjenester. I en international klasseindstilling forbedrer eleverne også deres engelske kommunikationsfærdigheder.

Kursusindhold og tilgang

Dette etårige program er en specialisering for designere inden for indretning og service design på engelsk. I løbet af dette program får du mulighed for at deltage i real-design projekter og co-design workshops til rigtige kunder, non-profit og sociale virksomheder. Disse projekter støttes af et solidt sæt praksisbaserede emner, forelæsninger og selvstudier på engelsk.

Første semester vil give dig detaljeret viden og færdigheder inden for rum- og servicedesign samt forskning i design- og kommunikationsværktøjer. Disse oplysninger hjælper dig med at udvikle kreative designideer og levere relevante løsninger. I Interior & Service Design Studio bruger du din viden til to eller tre virkelige designprojekter og tilføjer værdi til virkelige sammenhænge, ​​der samarbejder i internationale designteams. Du kan færdiggøre dit program med valgfag som sprog, interkulturel kommunikation, iværksætteri og ledelsesmæssige problemløsende færdigheder. 2. semester giver dig mulighed for at udmærke sig i et enkelt projekt. I dette store projekt demonstrerer du dine forskningskompetencer sammen med din evne til at definere den konkrete og immaterielle kontekst og behov for at producere relevante brugercentrerede indretnings- og servicedesignløsninger, som du effektivt kommunikerer ved hjælp af de relevante medier. I løbet af dette semester vil et (internationalt) praktikophold på mindst seks uger give dig et realistisk indblik i interiørdesignspraksis, der beskæftiger sig med design af offentlige rum.

Om Thomas More

Med mere end 15.000 studerende, 30 bachelorprogrammer og campusser på 7 forskellige steder, er Thomas More en af ​​de største universitetshøjskoler i Flandern, Belgien.

Vores campus er centralt beliggende i Europa og tæt på flere større byer, herunder Bruxelles, Amsterdam, Paris og London. Gennem denne centrale beliggenhed opretholder vi en kontinuerlig forbindelse med en stadigt skiftende globaliseret verden.

Ved at arbejde tæt sammen med begge arbejdsgivere inden for deres respektive fagområder og vores egne studerende, tilbyder Thomas More trendbaseret, højkvalitetsuddannelse samt innovativ anvendt forskning. Vi går hele vejen for at skabe en innovativ og professionelt orienteret uddannelse.

Stræber efter realistiske og udfordrende læringsmiljøer og praktisk topkvalitetsforskning har vi etableret partnerskaber med hundredvis af organisationer og virksomheder, hvor vores elever kan anvende sig i virkelige arbejdssituationer.

Studerende i Mechelen @ campus Lucas Faydherbe

Studerende vil nyde alle de komfortable belgiske boliger i den ideel beliggende by Mechelen. Beliggende halvvejs mellem Bruxelles og Antwerpen, giver Mechelen dig det bedste fra begge verdener, mens du tilføjer din egen unikke kultur og arkitektur.

Campus Lucas Faydherbe er et stimulerende kompleks af store lyse studier. Gennem Student Services finder du en række muligheder for boliger, både på og uden for campus. Studerende kan også leje cykler og nyde særlige rabatter på sportsaktiviteter.

Mechels travle togstation tilbyder rig mulighed for at udforske hele Belgien, selv om du nemt kan navigere byen selv til fods eller på din Thomas More cykel.

Karrieremuligheder

Hvis du vil arbejde i en international sammenhæng og være i stand til at håndtere nutidige sociale, kulturelle og økonomiske designudfordringer, tilbyder Thomas More University College dig en interkulturel oplevelse med fascinerende virkelige og folkorienterede designprojekter. Under omfattende praktiske sessioner vil du designe til og med kunder som Mechelen, Mechelen Socialhus, Naturpunt naturorganisationen, Hof Van Egmont boligplejehjem, Fællesskabsbygningen Antwerp, Mamas For Africa og Forskellige offentlige tjenester og service design organisationer.

Du vil have de færdigheder, du har brug for for at forfølge din passion for at gøre verden til et bedre sted med dine designs ved at forbedre mellemrum og brugeroplevelser. Din omfattende træning og praktik vil hjælpe dig med at overgå fra at studere til arbejde. Mulighederne er uendelige: (inter) nationale designstudier, forsknings- og designkontorer, indretningskoncepter til boligcentre, kommercielle livsstilsbutikker.

Du kan arbejde i et designkontor, hvor indretning og design af objekter, tjenester og oplevelser går hånd i hånd, hvor forskning til design er et centralt element for at forbedre kundeoplevelser og at udvikle menneskets centrerede design. Du kan arbejde for profit og nonprofit kunder, for (inter) nationale kunder og for udenlandske kunder.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret July 3, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
2,825 EUR
Information
Deadline
Locations
Belgien - Mechelen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Belgien - Mechelen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
€ 2825 For et postgraduate program på 45 studiepoints.

€ 3500 For et program på 60 studiepoeng afsluttet med valgfag