Read the Official Description

Denne bacheloruddannelsen udbydes af Institut for Ledelse og Human Resources under College of Business Management og Regnskab er skræddersyet specielt til studerende, der er interesseret i at forfølge deres karriere i den nye globale indstilling af internationale virksomheder. Dette program er også designet til at give de studerende med erhvervslivet og lederevner, sprogkundskaber og kulturel bevidsthed kræves for succes i sådan et internationalt erhvervsmiljø. Også den grad tilbyder en spændende blanding af forretning og forvaltning emner, plus studiet af et sprog, obligatorisk for det første år og valgfri derefter. Med en ekstra sprog med blandingen af ​​lederevner, vil kandidater være i stand til at sikre gode udsigter på arbejdsmarkedet vil også have mulighed for at forfølge en højere grad.

Karriere porspects

Kandidater fra Bachelor of International Business, som vil være udstyre med en virksomhed grad kombineret med sprogkundskaber er efterspurgte både i udlandet og i det stigende antal internationalt orienterede virksomheder i Malaysia. Nogle af de karrieremuligheder, at de kandidater er i stand til at forfølge, er som følger:

  • Menneskelige ressourcer administrator / Executive
  • Salgschef
  • International Account Executive
  • International rekruttering officer
  • Marketing Manager
  • Risikostyring officer
  • Sikkerhed udlån officer

Kandidater med gode resultater kan vælge at fremme deres studier for at opnå en kandidatgrad i flere fagområder.

Akademisk råd

Hver elev vil blive tildelt et kollegium rådgiver, som vil hjælpe den studerende i hans / hendes akademiske studier. Dette omfatter rådgivning om plan for undersøgelse, såsom udvælgelse af kurser for kommende semester samt den studerendes faglige perfomance. De tildelte College rådgivere er til rådighed hele det akademiske år for råd og vejledning.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by ​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
55,900
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date