Program beskrivelse

Denne bacheloruddannelsen er fuldt undervist på engelsk og har til formål at forberede eksperter med viden og kompetencer inden for international business management, har mulighed for at dukke op i en sand europæisk ånd og for at deltage i videregående uddannelse i et multikulturelt miljø. Internationale studerende kan også gennemgå en etårig-mobility periode i andre europæiske partner videregående uddannelsesinstitution og modtage en dobbelt eksamensbevis.

Profil af programmet

Profilen af ​​programmet omfatter udvikling af teknisk-videnskabelig viden og faglige kompetencer i studieordningen områder af Management.

Key læringsresultater

Graden af ​​"licenciado" (bachelor) i International Business Management tildeles de studerende, der demonstrerer, på dette område, evnen til at:

  • udvikle og styrke de erhvervede kundskaber;
  • anvende viden og forståelse kapacitet med henblik på tydeligt demonstrere en professionel tilgang til det udførte arbejde;
  • løse problemer baseret på deres egne argumenter;
  • indsamle, udvælge, og fortolke relevante oplysninger, som sætter dem i stand til at konsolidere de løsninger, de præsenterer, og de udtalelser, de har fremført, herunder en analyse af de relevante sociale, videnskabelige og etiske aspekter;
  • kommunikere information, ideer, problemer og løsninger, både til eksperter og ikke-eksperter;
  • udvikle kompetencer, der sætter dem at drage fordel af livslang læring med en høj grad af autonomi.

For at fuldende den kvalifikation, er studerende forpligtet til at videregive alle obligatoriske kursus enheder af undersøgelsen planen.

Jobprofiler kandidater

Graden af ​​"licenciado" (bachelor) i International Business Management hører til undervisning og uddannelse inden for virksomheden og jura. Kandidater er kvalificeret til at udvikle en professionel aktivitet i profilen af ​​programmet.

Adgang til yderligere undersøgelser

Graden af ​​"Licenciado" giver mulighed for at gå videre til ph.d.-studier, i henhold til diagrammet i den portugisiske videregående uddannelsessystem, som leveres af Naric (http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Reconhecimento/NARICENIC/ ) og præsenteret i § 8 i Diploma Supplement.

Eksamensbestemmelser, vurdering og sortering

Undersøgelse og vurdering er reguleret af IPB regler.

Kvalifikation (på originalsproget)

"Licenciatura em Gestão de Negócios Internacionais (Curso Europeu)". Titel "Licenciado".

Kvalifikationsniveau

  1. Cycle Studieleder. EQF-niveau 6. ISCED-niveau 5.

Anerkendelse af realkompetencer

Efter gennemførelsen af ​​Bolognaprocessen og den deraf følgende lovgivning om mobilitet for studerende blandt grader og højere læreanstalter, skal realkompetence anerkendes og krediteret. Konceptet realkompetencer omfatter alle tidligere læring / uddannelse gennemført i andre videregående uddannelser undersøgelse cykler i nationale eller internationale institutioner (kreditering af certificeret uddannelse), såvel som tidligere erhvervserfaring og eventuelle post-gymnasiet træning eller uddannelse. Som sådan, det IPB fremmer kreditering af den studerendes realkompetence når ankommer til institutionen. Sigter mod en hurtig og fuld integration af den studerende i hans / hendes nye uddannelse, skal procedurerne for anerkendelse indsendes, når tilmelding på IPB.

Kvalifikationskrav og regler

6 semestre (3 år). 20 ugers undersøgelse, per semester, fuld tid (40 om året). 40 i alt timer om ugen. 810 i alt Timer pr semester (1620 om året). 180 ECTS (30 per semester); 1 credit svarer til 27 timer. Det omfatter en afsluttende projekt bestående af 12 point. Indehavere af denne kvalifikation, har ret til at ansøge om ledende stillinger i multinationale virksomheder.

Krav

Optagelse af internationale studerende til bachelorer i IPB sker via International Student status. Ansøgerne skal være indehavere af en ungdomsuddannelse kursus eller retligt kan sidestilles kursus fra enhver fremmed land, der er udstedt af en retlig myndighed, der attesterer godkendelsen i dette niveau af uddannelse, og som giver dem mulighed for at anvende til en videregående uddannelse kursus i deres land .

ERHVERVSERFARING

Ingen erhvervserfaring er påkrævet.

Program direktør

Alcina Maria Almeida Rodrigues Nunes (alcina@ipb.pt).

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Polytechnic Institute Of Bragança »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
1,090 EUR
€ 100 engangsbeløb ansøgningsgebyr, 1 € 090 for studieafgifter om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato