bachelor i international business management

Mälardalen University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Epas Accredited

bachelor i international business management

Mälardalen University

Bachelor i International Business Management

&nbsp

Konsekvenserne af globaliseringen er tydeligt på markedet. Ledere af i morgen skal være rustet til at navigere de muligheder og trusler er skabt af et stadigt mere komplekst net af global konkurrence og afhængigheder.

&nbsp

&nbsp

Ansøgning koden

&nbsp

Der er to tilfælde med forskellige anvendelsesområder koder for dette program, en for den internationale ansøgning slutter i januar 16 (code MDH-23.890) og en for den nationale anvendelse slutter April 16 (kode MDH-23.812). Imidlertid indholdet af programmet er identiske.

&nbsp

&nbsp

Uddannelse

&nbsp

International Business Management Programme (IBM) har til formål at forberede dig til udfordringerne i international business i det 21. århundrede. Dens er en tre årig bacheloruddannelse, der danner grundlag for faglig specialisering inden for økonomi og forretning. En integreret del af programmet er tætte kontakter med samfundet, lærere og andre elever. Du derved skabe dit netværk for virksomhedens fremtidige liv allerede i løbet af din studie år. Du har gode muligheder for at deltage i et udvekslingsprogram med en partner universitet i et andet land for en eller to semestre. Dette vil give dig mulighed for at udvikle dine interkulturelle og sproglige færdigheder. Du kan fokusere dine studier på regnskab, marketing, ledelse eller økonomi.

&nbsp

De læringsaktiviteter omfatter traditionelle forelæsninger, men også kræver aktiv deltagelse i øvelser, papir skriftligt, præsentationer og diskussioner i seminarer. Uddannelsen udvikler også dine personlige kompetencer vedrørende mundtlige / skriftlige oplæg, kreativitet, iværksætterkultur, kritisk tænkning, informationssøgning, vurdering af materiale og teamwork.

&nbsp

&nbsp

Fremtidige og karriere

&nbsp

Det brede anvendelsesområde af pensum tjener til at skabe et pædagogisk grundlag for lederen af ​​en lille eller mellemstor virksomhed. Du vil også være forberedt på en karriere i store virksomheder eller offentlige eller ikke-profit organisationer. International Business Management Programme giver det teoretiske grundlag samt de færdigheder og redskaber, der er ligeså relevante for en virksomhed karriere som for en iværksætter i en transnational forbindelse.Som en international business manager du kan arbejde som en revisor, manager, projektleder, marketing manager, køber eller sælger, eller du kan starte din egen virksomhed.

&nbsp

&nbsp

Grader

&nbsp

  • Bachelor of Science i Business and Economics, (180 point)
  • Bachelor of Science in Business Administration (180 point)
  • Bachelor of Science i økonomi, (180 point)
Kvalifikationskrav til internationale studerende

Science matematik 3 år i gymnasieuddannelse og engelsk svarende til TOEFL (PBT) mindst 575, TWE score 4,5, (iBT) mindst 90, TWE score 20 eller IELTS test score til akademiske formål med en samlet band score på mindst 6,5 og ingen band score under 5,5.

&nbsp

Lanugage: Engelsk

&nbsp

Studieafgift

&nbsp

  • For studens uden for EU / EØS
  • Første ord gebyr: 46750 SEK
  • Samlet program gebyr: 280500 SEK

&nbsp

&nbsp

Berettigelse

&nbsp

Standard anerkendelseskravene og DA B, Ma C (specifikke adgangskrav 4 med ændringer).

&nbsp

&nbsp

Valg

&nbsp

Karakterer fra gymnasial uddannelse 60%, resultat af svenske Aptitude Test 40%.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
295,500 SEK
Information
Deadline
Locations
Sverige - Eskilstuna, Södermanland County
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Sverige - Eskilstuna, Södermanland County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen