Bachelor i International Business

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i International Business

Haaga-Helia University of Applied Sciences

International Business studier tilbyder en god base for en karriere i den globale virksomhed. BBA kandidater har bredt baserede viden, færdigheder og kompetencer, de kan anvende i forskellige business situationer. Kernen i BBA studier består i at udvikle forretningen, at kunne analysere forretningsdata og levere løsninger, innovere og implementere digitale løsninger, opbygge relationer og lette viden til strategiske beslutninger. Afhængigt af de studerendes fleste valg 2-5 af følgende specialisering spor tilbydes:

 • Customer Relationship Management og kommunikation
 • iværksætteri
 • Financial Management
 • Human Resource Management
 • Supply chain management.

Den studerende kan også vælge støttende kurser fra andre specialer. Flere sprog og kommunikation studiemuligheder tilbydes også. Karriere planer med service og salg orientering er stærkt understøttet. De studerendes multikulturelle hold, forhandlings- og networking færdigheder udvikles med de mange forskellige læringstilgange for eksempel problemet og projektbaseret læring. Samarbejde med internationale virksomheder er en integreret del af studierne. Alle studerende opfordres til at omfatte en udveksling semester eller praktik i udlandet i deres grad; dette er obligatorisk for de finske elever. Kontinuerlig feedback fra tidligere studerende og virksomheder er taget i betragtning i den årlige planlægning af implementeringen pensum.

»Haaga-Helia var enestående i at tilbyde de studerende til at arbejde i multikulturelle grupper for reelle virksomheder. Disse kurser ikke kun lære mig den teoretiske del af kurset, men de gav mig også en konkret oplevelse af, hvordan tingene fungerer i reelle virksomheder. Jeg fik værdifuld erfaring og samtidig være i Haaga-Helia. Jeg er specialiseret i Financial Management for Global virksomhed. I øjeblikket arbejder jeg for Koodiviidakko Oy som en del af vores yderst kompetente salgsteam. Mit job består af rådgivende virksomhedernes salg, hvor jeg beskæftiger sig med marketing direktører og virksomhedsledere dagligt. Overgang fra Haaga-Helia at arbejde livet var ubesværet på grund af hjælp fra Haaga-Helia lærere. Samlet, jeg nydt min tid på Haaga-Helia og det gav en fremragende "startere kit" for at starte min egen karriere i erhvervslivet.

Tuomo Röppänen, Account Manager, Koodiviidakko Oy
DP i International Business, Helsinki

Profil af Kandidatuddannelsen i International Business

Hvorfor vælger Haaga-Helia BBA i International Business, Helsinki Pasila?

Dit mål er at:

 • Anskaf et sind-sæt kontinuerlig personlig og faglig udvikling.
 • Har en stærk faglig orientering til global forretning.
 • Udvikle kompetencer i effektiv multikulturel teamwork og kommunikation.
 • Anskaf en række kompetencer, som forretningsudviklere, digitale Aktører, viden facilitatorer, forholdet bygherrer og løsning udbydere.
 • Bliv ekspert i en af ​​de vigtigste felter i global forretning som i customer relationship management og kommunikation, iværksætteri, økonomistyring, human resource management og supply chain management.

Vigtige læringsudbytte af uddannelsen

Haaga-Helia International Business kandidater er meget konkurrencedygtige videnarbejdere i de globale arbejdsmarkeder. Kandidater har de færdigheder og bredt funderet viden nødvendig i den globale professionel B2B services-fokuseret miljø. De forudse fremtidige tendenser og håndtere proaktivt med volatiliteten af ​​de globale markeder. Vores salg og service minded kandidater skabe værdi gennem proaktiv netværk i internationale sammenhænge. Desuden er de administrere og lede multinationale projekter ved hjælp effektiv teamwork, digitale værktøjer, tidsstyring, kommunikation og forhandling færdigheder. De værdsætter også vigtigheden af ​​bæredygtighed og forretningsetik.

Undervisningen 8500 E
Student indkvartering (inkl. Vand og elektricitet) 300 E / måned
Mad 150-250 E / måned
transport 50 E / måned
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
8,500 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen