Bachelor i International Business

Romanian-American University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i International Business

Romanian-American University

Den International Business Bachelor Program fra School of Domestic og International Business, finanstilsyn er et treårigt program, der forbereder dig til at forhandle, kontraktindgåelse og gennemførelse af international business.

Gennem programmet vil du forstå den rolle og interesser i internationale offentlige og private organisationer i et internationalt erhvervsmiljø. Ved udgangen af ​​dine studier, vil du være i stand til at forberede og bistå udførelsen af ​​internationale kontrakter og identificere de nødvendige skridt, formaliteter og teknikker, der anvendes i kontrahering og udførelse af international business, som opfylder nationale, europæiske og internationale handelspolitik og regler . På grund af denne fremgangsmåde, er bachelorer i dette program er kvalificeret til at løse job med en international virksomhed udsigter både i Rumænien og / eller hvor som helst i verden.

Bachelor i international business:

 • Fokuseret på forhandlingsbordet, kontraktindgåelse og gennemførelse af international business - Alle fag i en global dimension - Skræddersyede spor sammen med centrale discipliner - Praktikophold i slutningen af ​​2. år Kandidater af International Business Bachelor Program (Undervist på rumænsk eller engelsk) fra School of Domestic og International Business, finanstilsyn vil være i stand til at yde bistand i international business vilkår for offentlige og private organisationer, faglige sammenslutninger, handelskamre, klynger osv

De vil være i stand til at forberede og bistå udførelsen af ​​internationale kontrakter og identificere de nødvendige skridt, formaliteter og teknikker, der anvendes i kontrahering og udførelse af international business, ifølge med indenlandske, europæiske og internationale handelspolitik og regler. Studerende vil have, så godt, mulighed for at studere fire fremmedsprog (engelsk, fransk, spansk og tysk).

Alle videnskabelige medarbejdere i vores universitet opfylder de juridiske krav, at alle professorer, lektorer og undervisere har en ph.d. titel og undervisningsassistenter og junior assistenter har master-studier og certificeret undervisning uddannelse, alle af dem er ph.d.-studerende. De fleste af vores fakultet har studeret i udlandet, nogle af dem i USA og i løbet af hvert semester vil du have amerikanske professorer undervisning du 1-2 kurser.

International Business Bachelor Program omfatter følgende specialiserede emner:

 • international business management
 • international handel
 • Europæisk integration Economics
 • Handel Politikker
 • Fælleskabspolitikken
 • International Finansiering og betalinger Teknik
 • International Investments
 • Internationale transporter
 • International Commercial Law
 • International Virksomhedskommunikation På engelsk

Eleverne i det andet år foretage forskellige praktikophold på 3 uger (i slutningen af ​​andet semester) i specialiserede organisationer eller i forskellige selskaber.

Ifølge deres indhold, i løbet af det første og andet års studier, grundfag og den økonomiske uddannelse sejre og starter med det tredje studieår, specialiserede emner får mere plads i overensstemmelse med lovkrav.

Rumænsk-American University tilbyder alle ansøgere en engelsk test online for at få bevis for dine engelskkundskaber.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,200 EUR
om året EU / EØS-statsborgere. For ikke-EU / EØS-statsborgere: 3.100 EUR / år (stipendier til rådighed).
Information
Deadline
Locations
Rumænien - Bucharest, Bucharest
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Rumænien - Bucharest, Bucharest
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen