Read the Official Description

Studiet tilbyder højkvalitetsuddannelse inden for international handel og erhvervsliv. Desuden understreges læreplanen for dette program, hvor vigtigt det er at forstå de grundlæggende spørgsmål i makroøkonomi (international handel) og mikroøkonomi (international virksomhed).

Bacheloruddannelsen , der udbydes af Institut for International Business (IB), er en introduktionsgrad, der skal orientere eleverne til et tværfagligt fagområde ud fra teoretiske og empiriske perspektiver. Studerende modtager en velafrundet uddannelse, der sætter dem på vej mod selvstændig forskning i et professionelt og opmuntrende miljø.

IB-kandidatuddannelsen er undervist i tre akademiske år (seks semestre) og afsluttes af en bachelorafhandling under ledelse fra en af ​​fakultetets medlemmer. I løbet af denne tidsperiode er eleverne forpligtet til at tage alle de tildelte obligatoriske kurser og have mulighed for at specialisere sig på bestemte områder (af deres interesse) ved at vælge de valgfrie kurser, der tilbydes hvert semester.

Institut for Fremmedsprog administrerer undervisning i fremmedsprog på MUP . Studerende i engelsk-underviset specialisering kan vælge fra fransk, tysk, spansk eller russisk , elever, der er udenlandske statsborgere, kan deltage i kurser i tjekkisk som andet sprog for at supplere deres samlede studier.

MUP studerende kan også vælge et valgfrit sprogkursus fra tilbuddet af asiatiske sprog administreret af instituttet for asiatiske studier, dvs. Kinesisk eller japansk.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Metropolitan University Prague »

Last updated May 8, 2018
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,213 EUR
pr. akademisk år (2 semestre)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date