Studiet tilbyder højkvalitetsuddannelse inden for international handel og erhvervsliv. Desuden understreges læreplanen for dette program, hvor vigtigt det er at forstå de grundlæggende spørgsmål i makroøkonomi (international handel) og mikroøkonomi (international virksomhed).

Bacheloruddannelsen , der udbydes af Institut for International Business (IB), er en introduktionsgrad, der skal orientere eleverne til et tværfagligt fagområde ud fra teoretiske og empiriske perspektiver. Studerende modtager en velafrundet uddannelse, der sætter dem på vej mod selvstændig forskning i et professionelt og opmuntrende miljø.

IB-kandidatuddannelsen er undervist i tre akademiske år (seks semestre) og afsluttes af en bachelorafhandling under ledelse fra en af ​​fakultetets medlemmer. I løbet af denne tidsperiode er eleverne forpligtet til at tage alle de tildelte obligatoriske kurser og have mulighed for at specialisere sig på bestemte områder (af deres interesse) ved at vælge de valgfrie kurser, der tilbydes hvert semester.

Institut for Fremmedsprog administrerer undervisning i fremmedsprog på MUP . Studerende i engelsk-underviset specialisering kan vælge fra fransk, tysk, spansk eller russisk , elever, der er udenlandske statsborgere, kan deltage i kurser i tjekkisk som andet sprog for at supplere deres samlede studier.

MUP studerende kan også vælge et valgfrit sprogkursus fra tilbuddet af asiatiske sprog administreret af instituttet for asiatiske studier, dvs. Kinesisk eller japansk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Metropolitan University Prague »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,213 EUR
pr. akademisk år (2 semestre)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date