Bachelor i International Business

University of Tampa - Sykes College of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i International Business

University of Tampa - Sykes College of Business

Bachelor i International Business

De internationale business grader er designet til at give dybdegående ekspertise i et bestemt virksomhed disciplin kombineret med en bredere global forretning perspektiv. De giver også et tværfagligt globalt perspektiv, herunder sprogkundskaber, kulturel bevidsthed og et studieophold i udlandet oplevelse. Studerende vælge mellem syv internationale business majors, herunder regnskab, økonomi, iværksætteri, finansiering, ledelse, markedsføring eller management informationssystemer.

Mere end nogensinde, fremskridt inden for teknologi, reduktion af handelshindringer, og fremkomsten af ​​voksende økonomier i Brasilien, Indien og Kina, blandt andre, er at påvirke forretningstransaktioner. De er også faktorer, der øger værdien af ​​en international business grad.

Emner af undersøgelsen

 • Globale forretningsmæssige udfordringer i regnskab, finans, menneskelige ressourcer, markedsføring, public relations, produktion og logistik.
 • Samfundsmæssige, økonomiske, geografiske, historiske, juridiske, lovgivningsmæssige og politiske faktorer, der påvirker international business, handel og investeringer.
 • Strategier for at komme ind på udenlandske markeder, herunder eksport, licenser, strategiske alliancer og direkte udenlandske investeringer.
 • Forvaltning af kulturelle forskelle og organisering af internationale forhandlinger.
 • Etisk beslutningstagning i en global sammenhæng.
 • Internationale kapitalmarkeder og og de finansielle, politiske og økonomiske internationale risici.
 • Hvordan kultur, infrastruktur, offentlige, og forbrugernes karakteristika påvirker international markedsføring.
 • Analyse af globale industrier og konkurrenter.

Karrieremuligheder

UT opfordrer eleverne til at erkende globale karrieremuligheder i forskellige discipliner og industrier. International business majors ofte forfølge en karriere i multinationale virksomheder og små uafhængige virksomheder med internationale aktiviteter eller offentlige institutioner. Kandidater kan også deltage i udsigterne bank som erhvervsudlån og internationale investeringer arbejde.

Erfaringsbaseret læring Muligheder

UT uddannelses- udlandet programmer forberede eleverne til at være global-klar. Studerende kan opfylde uddannelse i udlandet krav gennem deltagelse i:

 • UT rejse Kurser
 • Internationale Praktikophold
 • Semester / år i udlandet programmer
 • Community-baseret tjeneste Learning udlandet

Prestigefyldt. Forbundet.

Den Sykes College of Business samler talentfulde fakultet, avanceret teknologi og banebrydende pensum at give de studerende værktøjer til at lykkes i en verden i forandring. Højt kvalificerede studerende fra forskellige aldre og baggrunde modtager avanceret uddannelse i en vifte af discipliner fra fakultet medlemmer med en puls på erhvervslivet.

På Sykes College of Business, er vi stolte af de funktioner, der adskiller os blandt verdens bedste business-programmer, såsom følgende:

Højeste Akkreditering: AACSB International

Den Sykes College of Business er en elite privatskole akkrediteret på både kandidat og bachelor niveau af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

Princeton Review

For sjette år i træk, har The University of Tampa John H. Sykes College of Business er blevet navngivet af The Princeton Review som en fremragende business school - og en af ​​de 296 bedste business schools i verden. Den Princeton Review har skolen i den nyligt offentliggjorte 2013 udgaven af ​​Best Business Schools.

Tampa Bay Business Journal

The University of Tampa er MBA-program blev opført som "Favorite MBA-program" i den anden årlige Tampa Bay Business Journal bedste i Biz: Readers 'Choice Awards. Rangeret bag UT var MBA-programmer fra University of Florida (No. 2), University of South Florida Executive MBA (No. 3), USF-St. Petersborg og St. Leo University.

Innovative Curriculum

Vores unikt designet læseplan fremmer erhvervslivet nøgletal med en forståelse af, at fremtidens innovation og teknologi er afgørende for virksomhedens succes.

Enestående fakultet

Vores højt respekterede fakultet har opnået nationale og internationale ry for akademisk og forretningsmæssig succes inden for deres områder. Halvfems-syv procent hold ph.d. grader og 80 procent har praktisk erfaring fra erhvervslivet.

Experiential Learning

Den Sykes College of Business opfordrer virkelige verden læring. Hvert graduate business program byder erfaringsbaseret læring gennem kundeprojekter, praktikophold, casestudier, rådgivning, strategisk planlægning, og dataindsamling og analyse. Akademiets robuste internationale køreprogrammer hjælpe eleverne indarbejde et globalt indblik i deres studier.

High-Tech Faciliteter

Fra forvaltningen investeringer i vores Huizenga Family Foundation Trading Center til hands-on træning i SAP og andre virksomhedssystemer, vores graduate business studerende få adgang til den mest aktuelle teknologi gennem deres kurser.

Bachelor International Admissions

Med studerende fra over 100 lande, UT stolt anser studerende fra hele verden til freshman eller overførsel optagelse. Bevis for engelsk sprogfærdighed er påkrævet. (Dette er fraviges for internationale studerende fra Commonwealth Caribien, Bermuda, Canada, Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand.)

Studerende bør gælde gennem UT online ansøgning. For at gennemgå en studerendes ansøgning, skal universitetet modtage følgende:

 • Officielle udskrifter af alle sekundære school kursusaktiviteter og karakterer oversat på engelsk ("Official" betyder, at du skal anmode om din skole til at sende udskrifter direkte til UT indlæggelser kontor. Hvis det er umuligt, sende kopier, der er blevet certificeret af din skole som "kopier" af originalerne efter de er kopieret. En embedsmand på din skole bør underskrive dokumentet som "ægte kopi af originalen".)
 • Essay skrevet på engelsk
 • En anbefaling skrevet af en rådgiver, lærer eller skoleleder.

Ansøgere skal indsende et af følgende:

 • TOEFL: minimum acceptabel score er 550 eller 213 (computer-baseret) eller 79 (Internet-baseret) eksamen.
 • IELTS: International English Language Testing System - mindst karakteren 6,5.
 • CPE: Duelighedsbevis i engelsk - kvaliteter af "C" eller bedre
 • Pearson Test af engelsk (PTE): minimum score på 58.
 • En vellykket gennemførelse af den engelske 112 certifikat tilbydes af ELS Language Centers ledsaget af en anbefaling fra en administrator og en 500-word engelsk skriftlig prøve.

Internationale studerende, der opfylder adgangskrav, men har brug for yderligere engelsk sprogundervisning forud for indgåelsen som en fuldtids grad studerende kan tilmelde sig et af flere ESL programmer.

Internationale studerende skal også fremlægge dokumentation for disponible midler til at dække deres første studieår og hvert efterfølgende år. Ekstraordinære nye indtastning studerende med fremragende akademiske præstation modtager delvise stipendier ($ 4,000- $ 7,000 per akademisk år), som dækker kun en lille del af de samlede omkostninger. Studerende kan arbejde på campus op til 20 timer om ugen.

Ved optagelse på universitetet og tilfredsstillende gennemførelse af finansieringsoversigten, vil en I-20 formular sendes til ansøgere fra UT s indlæggelser kontor. Ansøgere skal tage I-20 form en kopi af deres accept brev og finansieringsoversigt til det nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat. Efter en samtale, vil ambassaden eller konsulatet beslutte, om en F-1 studerende visum kan udstedes. At komme ind i USA, eleverne har brug for dette visum i deres pas og I-20 form. Studerende kan ikke komme ind i landet på et turistvisum med hensigt at studere i USA

Personalet i kontoret for International Programs hjælper studerende med præ-ankomst information, orientering og rådgivning om faglige, sociale, kulturelle og beskæftigelsesmæssige spørgsmål.

Gennemsnitlige omkostninger for fuldtids studerende for 2013-2014 akademiske år (efterår og forår).

 • Undervisningen (12-18 kredit timer pr semester): 23990 dollars
 • Obligatoriske gebyrer (påkrævet): $ 1,782
 • Værelse og bestyrelse (dobbeltværelse, 15 måltider per uge): $ 9,388
 • Total: $ 35,160
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
35,160 USD
per år
Information
Deadline
Locations
USA - Tampa, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Tampa, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen