Læs den officielle beskrivelse

Næste programmets start: skoleåret 2018- 2019
Den engelsksprogede bachelorgrad i International Equine Business Management er en business administration grad i hvilken hesten spiller en central rolle. Business Administration fag udgør 70% af den internationale Equine Business Management kursus. Mens heste-relaterede emner udgør de resterende 30%.


Fokus på equin ledelse gør det lettere for studerende at absorbere de oplysninger om business administration fag såsom markedsføring og økonomi.

Skrivning forretningsplaner

En af de ting, som de studerende vil lære i løbet af uddannelsen er, hvordan man skriver politiske notater. Den studerende skal vælge et aktuelt emne inden for den sektor som doping i hestesport eller identifikation & registrering, for eksempel, og skabe en politik for det. Studerende vil også lære at kompilere forretningsplaner. Deres forretningsplaner kan være for en rytterstatue virksomhed, men det behøver ikke at være.

Det er imidlertid vigtigt for studerende på International Equine Business Management grad at have nogle forudgående erfaring i heste sektor. Selvom du ikke behøver at eje din egen hest for at tage denne grad, mener vi, at det er vigtigt for dig at have en vis viden om sektoren og for at have en vis erfaring i at arbejde med heste.

Bred uddannelse

Fordelen ved 70/30 splittelse i programmet er, at de studerende får en bred uddannelse, der vil forberede dem til en række karrierer. Kandidater finder job både inden for og uden for sektoren. Efter endt uddannelse, vil de have en solid grad, der vil være et værdifuldt aktiv på arbejdsmarkedet. Kandidater kan findes arbejde i mange forskellige steder. Nogle vælger at starte deres egen virksomhed. Andre er hyret til den politiske beslutningsproces positioner ved byråd eller får job på Royal Dutch Equestrian Federation (KNHS), ridning forsikringsselskaber, Sammenslutningen af ​​hollandske Equestrian Centre (FNRS), Rabobank eller event organisationer. Nogle kandidater med vilje vælge en karriere uden for sektoren og heste normalt ikke en hobby. Du kan virkelig gøre noget, du kan lide med en grad i International Equine Business Management.

Kompetencer

Når du får din bachelorgrad, kan du arbejde som en af ​​de følgende, for eksempel: - Konsulent - Account Manager Begivenheder - Politik Officer for regeringen - Finansiel rådgiver inden for Equine industri - Insurance Expert - Stabil eller Rideskole udlejer - Equestrian Fritid Direktør

Enrol

Succesfulde ansøgere til kurset skal have:

  • Efterfulgt mindst to år af et beslægtet bacheloruddannelse eller har en ekstra eller fundament grad i et beslægtet kursus (Business Administration eller Equine Studies) - flere års relevant erhvervserfaring, enten med eller uden en akademisk uddannelse - et minimum score 550 i TOEFL engelsk test eller et officielt anerkendt ækvivalent, såsom IELTS (niveau 6,0) - evnen til at formulere en sammenhængende i skriftlig engelsk, og at have en vision for det valgte område af interesse. Essay skrivning er en del af udvælgelsesproceduren - stærk motivation til at blive en succes i sektoren - holdånd, en fleksibel holdning i et internationalt arbejdsmiljø - finansiering i form af et tilskud eller et stipendium, eller private midler
Program undervist i:
Engelsk
Aeres University of Applied Sciences

Se 12 flere kurser fra Aeres University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date