Bachelor i international fødevarevirksomhed

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Processen fra jord til bord er en unik og speciel proces. Hvert år tusindvis af nye produkter vil komme ind på markedet, og ender i butikker over hele verden. Fødevareindustrien er et hurtigt skiftende erhvervsklima, tvinger virksomheder til at opfylde de konstante krav om forbedringer. Derfor er denne branche har behov velorganiserede virksomheder, der er international orienteret, innovative, beskæftiger sig med international markedsføring og logistik og har en stærk og sikker tilgang kvalitet.

Dette er præcis, hvad vores kursus i International Food Forretning fokuserer på. Fremtidige ledere i den fødevarevirksomhed, og fødevaresektoren får brug første hånd viden om international business praksis og chain management. Og selvom Nordamerika og Europa har et tæt bånd i umindelige tider, de to kontinenter er meget forskellige. Forbrugeradfærd og drive forretning i Nordamerika er meget anderledes i forhold til Europa. Hvis du ønsker at arbejde med disse kontinenter er du nødt til at tilpasse sig begge kulturer. Hvert land er forskelligt fra de andre, så du behøver at vide, hvem og hvad du har med at gøre.

Den International Food Business program er unik på mange måder, men først og fremmest fordi den tilbydes af en hollandsk og en canadisk Universitet, som begge tilbyder deres bacheloruddannelse til studerende, der gennemfører dette program, Studerende studere både i Canada og i Holland i løbet af de 4 års studier.

Faglige muligheder

Hvis du udfylder International Food Business-studie med succes dine beskæftigelsesmuligheder vil stige drastisk, ikke kun inden for den nationale og internationale fødevaresektoren, men også i andre brancher. Dette kunne omfatte stillinger som: - Market Research manager - Distribution og logistikchef - Corporate Sales Manager - Financial Officer - International Sales Consultant - Product Developer - International Marketing Manager

Adgangskrav

Optagelse forudsætter high school (gymnasiet) eksamen på niveau med videregående almen gymnasieuddannelse eller pre-universitetsuddannelse (Hollandsk ækvivalent HAVO-VWO). Vi råder dig til at kontakte os for personlig rådgivning og yderligere oplysninger. Ansøgere skal indsende en motivation brev og genoptage beskriver deres engagement i programmet, og de skal være til rådighed for en personlig samtale og en engelsk sprogtest. Beslutningen om din tilmelding vil blive baseret på alle de krav, der er nævnt ovenfor.

Denne Bachelor Uddannelsen udbydes af CAH Vilentum og Dalhousie University, Faculty of Agriculture. Du vil få en unik mulighed for at følge et studium i en international klasse på to kontinenter (dobbelt grad). Du vil studere et år i Canada. I det første år du vil studere i Holland sammen med de europæiske studerende. I det andet år, vil de canadiske studerende slutte sig til dig. I det tredje år, vil hele gruppen studere i Canada. I det fjerde år, vil du udfylde dine studier i Nederlandene med mulighed for at gøre dit speciale forskning i en internationalt placeret selskab. Undersøgelsen er engelsk gennem hele kurset. Engelskkundskaber er et af de krav i ansøgningsproceduren, men de to første år engelsksprogede klasser er en del af programmet for yderligere at støtte ikke-indfødte sprogbrugere udvikle deres sprogfærdigheder.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing ... Læs mere

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing knowledge. This is how we contribute to the development of innovative professionals. Professionals who are capable of taking responsible decisions in a complex world, with a natural talent for acting sustainable. Minimer
Almere , Dronten , Halifax Regionkommune + 2 Mere Mindre