Bachelor i international forvaltning

Castelldefels School of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i international forvaltning

Castelldefels School of Social Sciences

International Management er designet til at reagere på det nuværende og fremtidige behov inden for det indenlandske og globale jobmarked. Der lægges vægt på nøglekompetencer og viden, der er afgørende for ledende medarbejdere, samtidig med at der træffes beslutning vedrørende drift, finansiering og investeringer. At studere i det engelske sprog er et aktiv, der vil lade kandidater positionere sig let i internationalt miljø.

Hvorfor studere Bachelor of International Management med CSSS?

CSSS er i den kosmopolitiske hovedstad i Spaniens Catalonien og en af ​​de mest kulturelt rige byer i Barcelona. Det er fortryllende badeby med grænseløs dynamisk og venlig atmosfære. Vi er et innovativt og fremadrettet college, der fokuserer på at udvikle og tilføre værdi til den studerendes karriere globalt. Kollegiet har sine foredragsholdere, der er ledende tænkere og vellykkede fagfolk inden for deres område, og tilbyder en bred vifte af grader på både bachelor- og postgraduate-niveau og giver tilsyn til studerende, der driver ph.d.-forskning. Vi tilbyder studerende med fremragende akademiske, biblioteker, indkvartering, karriere, støttetjenester og sociale faciliteter. Vores essens mission er at yde den højeste uddannelsesstandard.

Målsætninger

Det afsluttende års kandidatgrad Bachelor of International Management grad forbereder eleverne til bredere ledelsesansvar fra et globaliseringsperspektiv. Dens mål er for eleverne at:

 • Udvikle en forståelse af den stigende indbyrdes afhængighed af politiske, økonomiske, socio-kulturelle, teknologiske, miljømæssige og juridiske faktorer og dens indvirkning på globale business and management practices.
 • Demonstrere, hvordan kritisk tænkning skal anvendes i både indenlandske og internationale forretningsmæssige indstillinger.
 • Erhverve færdigheder til afgørende at identificere problemer, opnå relevante data på den mest optimerede måde med henblik på kritisk at analysere årsagerne til og designe og evaluere alternative strategier og implementere og overvåge det bedste valg.
 • Effektivt håndtere andre; Ved at være opmærksom på den seneste udvikling i adfærdsvidenskab og at dyrke forståelse for mangfoldighed og kulturelle forskelle i en stadig mere globaliseret forretnings- og ledelseskontekst.
 • Opnå en tværfaglig forståelse af grundlæggende begreber og principper fra de forskellige forretningsdiscipliner og betydningen af ​​virksomhedens etiske og sociale ansvar i sin praksis.
 • Tænker bredt og at bygge bro over alle huller mellem teorierne og den egentlige praksis for effektiv forvaltning.

Undervisningsmetoder

 • De studerende for CSSS kvalifikationer tilbydes en struktureret læringsproces, der omfatter både de teoretiske og praktiske aspekter af industrien, integrering af de forskellige emner sammen med et klart defineret mønster af karriereudvikling gennem progressive medlemsklasser.
 • Studerende kan opnå de guidede læretimer i kombination med interaktioner mellem ansigt til ansigt, seminarer, besøg på virksomhederne, selvstudium og gruppestudier samt forskningsarbejde. Studerende skal være forpligtet til at deltage i et bestemt antal foredragstimer for at støtte deres studier og modtage vejledning for at afslutte læretiden.
 • Studerende, der gennemfører denne kvalifikation, bør kunne demonstrere deres evne til selvstændige studerende. De vil berøre at deltage i klassen og give meninger og synspunkter baseret på komplementære aflæsninger. Alle deltagere opfordres til at analysere og løse casestudier baseret på reelle og simulerede forretningssituationer til uddannelsesformål.
 • Vurderingen af ​​elevernes arbejde gennemføres ved hjælp af en række metoder, herunder lukket bog skriftlig eksamen, undersøgelsesopgaver, præsentationer eller arbejdsvurdering. Studerendes arbejde måles imod de specificerede læringsresultater og bedømmelseskriterier for hver enhed.

Adgangskrav

CSSS hilser kvalificerede ansøgere velkommen uden forskelsbehandling i forhold til deres køn, alder, kulturelle, etniske, religiøse og raciale baggrunde.

Adgang til CSSS fastsætter minimumskriterier, der er designet til at identificere ansøgere, der har et godt akademisk potentiale, og som viser kreativitet, kritisk tænkning, sociale og moralske værdier, beviser for engelsksprogsfærdighed og stærk motivation.

EU / Ikke-EU eller International

 • Videregående skole eller afsluttet En leve
 • Færdigheder i engelsk

Ældre Ansøger

 • Mindste 5 års erhvervserfaring i mellemledelsen (eller tilsvarende, respekt for erhvervet)
 • Hvis du har relevante kvalifikationer eller erhvervserfaring, kan akademisk kredit blive tildelt til dit CSSS studieprogram. For yderligere information, send venligst email til vores kursuskoordinator admissions@csss.es

Engelsk sprogkrav

 • Du skal have kompetence på engelsk til at studere hos os. Det mest almindeligt anerkendte bevis på engelskspråklige evner er IELTS 5.5 (med mindst 5,0 i alle komponenter).
 • Hvis du ikke opfylder vores minimale engelsksproglige krav, skal den studerende tage CSSS online engelsk test

For yderligere information besøg venligst din kursuskoordinator admissions@csss.es

* For at imødekomme vores krav om optagelse er det altid efter programkoordinatorens skøn

Gebyrer og tilskud

Gebyrer

EU

Ansøgningsgebyrer (ikke refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO Undervisningsgebyrer for programmet: 10.000 EURO

 • 1. år: - 4000 Euro
 • 2. år: - 3000 Euro
 • 3. år: - 3000 Euro

Ikke-EU

Ansøgningsgebyrer (refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO Undervisningsgebyrer for programmet: 11.500 EURO

 • 1. år: - 5500 Euro
 • 2. år: - 3000 Euro
 • 3. år: - 3000 Euro

* Betalingsplaner er tilgængelige. Kontakt venligst CSSS Administrationsafdeling for yderligere oplysninger.

Tilskud

Studerende er berettiget til at ansøge om tilskuddet, hvis de er blevet tilbudt et sted at studere på et fuldtids kursus på Castelldefels Sociale Skole i Barcelona;

Meritbaserede tilskud

Åben til: Baseret primært på karakterer belønner akademiske stipendier studerende med stærk akademisk præstation. Kandidater skal også beskrive, hvordan den akademiske fortjeneste og faglige succes har givet dem ledelsespotentiale.

Behovsbaserede tilskud

Behovsbaserede stipendier tildeles på baggrund af elevens eller deres forældres økonomiske baggrund. Disse behovsbaserede stipendier er designet til at hjælpe med studier, når elever eller deres værger ikke har råd til undervisning og gebyrer.

Kvinder i erhvervslivet

Der har været store fremskridt med at overbygge kløften mellem lige rettigheder for mænd og kvinder - men vi har stadig en vej. Kvinders i erhvervstilskud er til kvindelige ansøgere, der har erfaring med arbejde eller praktik eller har ledet et hold i et internationalt miljø. Til dette stipendium søger CSSS kvindelige ledere, der har erfaring og forstå dagens globale arbejdsmiljø.

Akkrediteret handicapstilskud

Akkrediteret handicapstøtte er en skønsmæssig fond, der har til formål at hjælpe studerende med handicap, der ikke er berettiget til lovpligtig finansiering.

Vælg venligst dit stipendium og send det fulde tilsvarende ansøgningsskema til din admissionsofficer eller på admissions@csss.es med resten af ​​de dokumenter, der kræves til optagelse. Medtag venligst også:

 • En kopi af dit nyeste CV eller give os en kort historie om dine tidligere ansættelser eller praktikophold / praktikophold.

Vedhæft venligst alle relevante bilag til at styrke din ansøgning (fx jobreferencer, professorreferencer, transkripsioner). Alle referencer og enhver dokumentation skal sendes som en del af din fulde ansøgning.

Career Services

Karriereydelser hjælper eleverne med at udforske karrierevejledninger og yde støtte gennem en lang række tjenester og ressourcer, der omfatter

Genoptag og assistance med brevpapir

CSSS hjælper med at guide igennem, hvordan man opretter et skarpt CV og et individualiseret følgebrev, der udtrykker din interesse for praktikopholdet eller det fremtidige job.

Mock Interviews

For mange studerende føler de interview som forhør og har angst, men interview er intet end en fælles udveksling af oplysningerne. CSSS giver mock-interview som mulighed for at lære om jobbet og arbejdsgiveren og være sikker. CSSS har støttet elever ved at arrangere følgende

 • forberedelse
 • Sessionen
 • Feedbacken

Karrieremesser og netværk

CSSS organiserer så mange karrieremesser og opmuntre eleverne til at deltage i fair sessions, da dette giver dem mulighed for praktikophold, job og udvikle gode netværk. Studerende kan få gavn af information, rådgivning og lette deres jobsøgning.

graduate Praktik

CSSS Academic Internship Agreement giver eleverne mulighed for at praktisere som en grundlæggende del af studiet, hvilket kan være yderst gavnligt.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 1, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Feb. 2019
Duration
Varighed
36 måneder
Fuldtid
Price
Pris
10,000 EUR
EU-studerende; € 11.500 Ikke-EU-studerende
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Feb. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juni 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen