Read the Official Description

Bachelor i International Hotel Management

I dag, den gæstfrihed og turistindustrien er kosmopolitisk og globaliseret, og derfor spejder for uddannet og kvalificeret personale.

Den bachelorgrad i Hotel Management programmets målsætning er at uddanne de studerende til operationelle og administrative lederstillinger. Programmet kombinerer banebrydende lederuddannelse med traditionel knowhow i internationalt hotel og restaurant management. De studerende forventes at deltage aktivt i alle faser af denne meget internationaliserede og multikulturelle akademisk program, og naturligvis arbejde styrkes ved direkte anvendelse af viden i praktiske indstillinger.

Bestående af en fast pensum af nødvendige kurser, studerende alternativ naturligvis arbejde med konkrete situationer, hvor de har mulighed for at anvende og teste, hvad de har lært i reelle hoteller og restauranter. I deres sidste år, studerende øge deres akademiske klasser og praktiske perioder er primært i administrative afdelinger som marketing, PR, kommunikation, omkostningsstyring, Events ...

Konkurrencedygtige gebyrstruktur

Studerende, der har en schweizisk eller EU-pas, har ret til specielle studieafgifter på Vatel Schweiz campus.

Kursus struktur

Hospitality Management År 1
Eleverne bliver introduceret til markedsføring, menneskelige ressourcer, ledelse og faglig kultur. I skolen, de får erfaring i restauranten, i kulinariske kunst i køkkenerne, lære de begrænsninger banketter har, håndtere uventede begivenheder på reception, etc.

Hospitality Management År 2

samtidig med at tilegne sig teoretisk viden med nye emner som selskabsret og Tourist Economics, studerende begynder deres ledelsesmæssige uddannelse. Som en del af deres praktiske anvendelse kurser, de administrerer 1. års studerende, mens administreres sig selv ved 3. års studerende. De få tillid og blive bevidste om hierarki på arbejdspladsen. Studerende har også mulighed for at ansøge om Marco Polo-programmet i deres 2. år.

Hospitality Management År 3

Studerende har nu juridiske, økonomiske og sproglige viden og har formået teams på hoteller og i skolen. Dette år de øger deres analytiske evner, bruge alle deres viden, design strategier og gør deres første beslutninger

Marco Polo-udvekslingsprogram

Vatel giver de studerende mulighed for at åbne op for verden ved at tilbringe et studieår i nogen anden af ​​Vatel skole hele verden. Det er en fremragende måde at opdage et nyt land, tilpasse sig en ny kultur og lære et andet fremmedsprog.

Praktikophold

Den Karriere og Praktikophold Officer, som er ansvarlig for de operationelle og ledelsesmæssige praktikophold udfører sessioner til at vurdere din profil og rådgive dig om din karriere muligheder baseret på din præstation og motivation. Vatel opfordrer også HR-afdelinger fra udvalgte top hotel egenskaber til at komme og præsentere sig så eleverne har mulighed for at mødes og diskutere med dem om deres karrieremuligheder efter skole.

Beskæftigelse

100% af de færdiguddannede rekrutteres i året efter afslutningen af ​​deres studier på Vatel. 75% af de kandidater med en bachelorgrad får en tidsubegrænset arbejde kontrakt direkte efter endt skolegang. De sikre arbejdspladser af mellemledere ledelsesniveauer i gæstfrihed kæder eller private ejendomme:

  • Assistant Front Office Manager
  • Restaurant manager
  • Assistant Housekeeping manager
  • Salgschef
  • Cost Controller
  • Marketing assistent
  • Guest Relations Officer ...

Du har frihed til at vælge det sprog og sted at følge Vatel programmet

5 sprog, til 30 campusser lære overalt i verden!

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
End Date
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date