Bachelor I International Ledelse Luftfart

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I International Ledelse Luftfart

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)

Aviation Management - Mere end bare at flyve! Tage kunder til deres destination til tiden i den hurtigste, sikreste og mest bekvemme måde.

Aviation Management-program lærer dig de centrale emner i business administration i luftfartsindustrien. I 2001 var vi en af ​​de første europæiske universiteter til at indføre en uddannelse i ledelse luftfart.

Programmets stærke faglige fokus og den praktiske komponenter har gentagne gange fået ros fra branchen.

Fakta og tal

 • Grad: Bachelor of Arts
 • Studietid: 6 eller 7 semester
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Praktik: 1 semester
 • Studieophold i udlandet: 1 semester (International Aviation kun)
 • Campus: Bad Honnef
 • Indtag: March & September

Dine fordele på IUBH

Udover generel business management, vil du lære de egenskaber, forskrifter og mekanismer luftfartsindustrien. Forskning og projektarbejde med til at uddybe og intensivere din viden.

Ved den tid, du opgraderer, vil du have en god akademisk uddannelse og et perfekt udgangspunkt for en international karriere luftfart.

 • Fakultet med dokumenteret international erfaring
 • Instruktion i små, internationale koncerner
 • Teori og praksis er forbundet gennem case studier og projekter med internationale organisationer
 • Udviklingen af ​​vigtige sociale, faglige og interkulturelle kompetencer
 • Adgang til omfattende kontakter i industrien for praktik og karriere, herunder information og netværksprogrammer
 • En professionel kant gennem et omfattende, valgfri fremmedsprog program
 • Resultat af vores mere end 10 års erfaring på området.

Vores undervisningssproget er engelsk, vores atmosfære er international og vores programmer gør eleverne meget beskæftigelsesmuligheder. Vores internationale professorer bruge deres praktiske erfaring til at undervise management luftfart gennem casestudier, projektarbejde og teori.

 • Kunne du tænke dig desuden at få international erfaring i løbet af dine studier? Derefter vælge den 7-semester program i International Aviation Management.

Internationale netværk er karakteristisk for lufttransport og logistikbranchen. Uanset om du arbejder som en lufthavn konsulent til idriftsættelse projekter i hele verden, en strategisk account manager for en logistikvirksomhed eller arbejder lokalt for forvaltningen station et flyselskab, international erfaring og gode sprogkundskaber giver de ideelle forudsætninger for direkte adgang til en lederstilling .

Den 7-semester International Aviation Management uddannelsen orienterer sig om indholdet af de 6 semester lange program pensum. Derudover kan du bruge det 7. semester på et af IUBH partneruniversiteter i udlandet. Det er en fordel: du indsamle internationale erfaringer i løbet af dine studier, forbedre dine sprogfærdigheder og erhverve yderligere ECTS samtidig med at få et indgående specialviden. Du kan også vælge at tilmelde dig i programmet 7-semester i løbet af dine studier på IUBH.

Curriculum oversigt

De tre centrale elementer i pensum er: - Forretning: Kurser i erhvervslivet undersøgelser danner grundlag for programmet. De omfatter foruden andre matematik, statistik, integreret service management og regnskab & finans.

 • Industri-specifikke kurser: Her eleverne får at vide luftfartsindustrien fra bunden og få indgående kendskab til specifikke ledelsesmæssige emner som lufthavnens ledelse, luftfartspolitik, flyselskab management, udbytte-management, forretningsmodeller af flyselskaber, slot, netværk management og finansiering luftfartsselskaber og lufthavne.
 • Færdigheder kurser: Computer uddannelse og erhvervskommunikation giver afgørende træning i essentielle og efterspurgte kompetencer.
 • Studieophold i udlandet: 1-semester i udlandet på en af ​​vores partner universiteter er en integreret del af dette program. Studieophold i udlandet er ikke kun en chance for at forbedre sprogkundskaber, men også en international erfaring på det akademiske og kulturelle plan.

Afhængigt af det valgte land og universitet vil du have chancen for at lære om ledelse luftfart fra et andet perspektiv, og / eller at styrke dine ledelsesmæssige kompetencer som forberedelse til en efterfølgende kandidatuddannelse.

Program foredrag og seminarer holdes til et gennemsnit på 30 elever. En interaktiv dialog mellem professorer og studerende opfordres gennem diskussion og øvelser.

Mere end at studere på IUBH School of Business and Management - Samarbejdsaftaler

Deutsche Lufthansa st.ip Aviation program - undersøgelse og intensiv praksis

Gennem samarbejde med Deutsche Lufthansa AG, kan IUBH luftfart studerende deltager i st.ip programmet.

Frankfurt Hahn

På Frankfurt-Hahn Lufthavn kan du kombinere det faglige indhold i din uddannelse med praktisk erfaring på en international lufthavn.

Flying Bachelor - Undersøgelse 'n' Fly

Har du lyst til at opleve luftfartsindustrien fra cockpittet? Intet problem! Vi tilbyder en dobbelt læreplads i samarbejde med Air Alliance Flight Center GmbH. Det kan du få et flyselskab transport pilot`s licens i forbindelse med bachelor grad.

I øvrigt: </> Bed om nu fri informationsmateriale og få en overraskelse!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Okt. 2018
Duration
Varighed
6 - 7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
5,690 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin Region
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tyskland - Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2018
Tyskland - Berlin, Berlin Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Int. studerende: 5.690 € / EU-studerende: 5.290 €