Den Bachelor i International Management for Brest Business School readies dig for din fremtidige karriere. Du vil fremskridt i dit eget tempo i en ny og stimulerende miljø og samtidig udvikle din iværksætterånd. Lær at bruge din egen ekspertise og faglig viden ud over at bygge interpersonelle og business-færdigheder.

En internationalt orienteret program

Ved at vælge "alle på engelsk" spor, vil du drage fordel praktisk undervisning i ledelse givet af undervisere fra internationale partner universiteter.

Ved at bruge dit sidste år i en af ​​vores partner universiteter, vil du tjene en fransk og international dobbelt grad, der vil åbne dørene til både akademiske og faglige muligheder.

Ved at tilbyde undervisning baseret på individuelle behov, denne grad er en af ​​de eneste bachelorgrader i Frankrig, som garanterer operationel kompetence i mundtlig og skriftlig engelsk efter endt uddannelse.

Ved at inkludere en introduktion til Mandarin hele kurset, vil dette bachelorgrad give dig de nødvendige fundament til at kommunikere i grundlæggende faglige og konversation kinesisk - ikke kun et nyttigt redskab til at fastholde professionelle relationer, men også et vigtigt aktiv i øjnene af fremtidige arbejdsgivere!

Individuel undervisning

  1. år: 100% eller 50% på engelsk? 2. år: introduktioner til marketing, økonomi eller virksomhed? 3. år: praktikplads eller dobbelt grad? Bacheloruddannelsen i International Management giver dig mulighed for at personliggøre din uddannelse i hele programmet, så du differentiere dig selv til virksomheder og universiteter.

FORBEREDELSE verden af ​​i morgen

Ved at deltage bacheloruddannelsen i International Management, vil du deltage i erhvervslivet og service projekter og organisere innovative begivenheder; Brest Business School giver dig alle de ressourcer, du har brug for at nå dine mål. Vores løfte er at hjælpe dig med at blive fed, kreative og ansvarlige leder, at dagens verden har brug for.

Tilmeld dig vores Bachelor i International Management (BIM), der er godkendt af det franske ministerium for videregående uddannelse og forskning. Du vil få et solidt fundament i international business og generel ledelse uddannelse, samtidig med at få en betydelig viden i alle discipliner af klassisk ledelse samt i alle de tendenser, der vil blive forme innovation i den nærmeste fremtid. Vellykket læring er ikke blot transmission af abstrakte og decontextualized viden, men en subtil sammenhæng mellem de økonomiske realiteter og den omgivende verden. Vores mål er at uddanne iværksættere, der er kreativ alligevel ansvarlig og klar til at tage udfordringerne i en karriere på internationalt plan.

Nye undervisningsmetoder kombineret med state-of-the-art faciliteter vil give dig mulighed for at finde, vurdere, anvende, dele og skabe indhold ved hjælp af informationsteknologi og internettet. Vi bygger på mangfoldigheden af ​​baggrunde og kulturer af vores studerende og fakultet til at hjælpe dig udvide din horisont og nyde en virkelig kosmopolitisk oplevelse. 40% af kurser undervist af højt kvalificerede undervisere og vejledere fra udenlandske partnerinstitutioner, og antallet af udenlandske studerende i vores klasser er højere end nogensinde, med en i 4 studerende rapporteringskrav fra udlandet (25%). Da programmet udelukkende undervises på engelsk, er ingen forudgående kendskab til fransk påkrævet. En gratis fransk sprogkursus for udlændinge indgår i pensum. Generelle og intensive fransk kurser, samt private lektioner, er til rådighed for et gebyr på vores partner sprogskole CIEL BRETAGNE.

PROGRAM STYRKER

  • Mulighed for en dobbelt grad, i det tredje år, på et
  • af vores partnerinstitutioner.
  • Uddannelse er baseret på aktiv og situeret læring
  • En introduktion til kinesisk kultur og sprog for alle
  • En professionel beherskelse af digital litteratur
  • Mentoring fra det første år for at hjælpe med at opbygge dit CV og professionelle planer
  • Små klasser og tæt personlig opmærksomhed

Adgangskrav

Åben for kandidater med: Baccalauréat A-niveau, «eller tilsvarende. Studerende, der har gennemført 1 eller 2 år i videregående uddannelser (60 eller 120 ECTS, samme felt) kan komme ind i 2. eller 3. år af programmet. Optagelse i september

Indlæggelser Procedure

En meget god niveau i engelsk er påkrævet. Første udvælgelse på accept af kandidatens ansøgning. Endelig udvælgelse efter interviews for at vurdere kandidatens motivation og sproglige færdigheder. Optagelse er betinget af antallet af ledige pladser. Ansøg online @ http://talentdays.brest-bs.com/ Derefter skal du blot registrere og vælg "remote ansøgning".

Program undervist i:
Engelsk
Fransk

Se 1 flere kurser fra Brest Business School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date