Bachelor i international ledelse

Neuss University for International Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i international ledelse

Neuss University for International Business

Bachelor i International Management

Ledere inden for industri og handel skal være i stand til at forstå kompleksiteten af ​​internationale værdiskabende og distribution processer. Ikke alene har de til at have omfattende viden i indkøb og handel markeder, men de skal også hjælpe deres virksomhed udvikle sin egen strategiske fokus på forbrugernes adfærd.

I bachelor studieforløbet International Industri og Handel Management (forkortet: International Management) i School of Commerce ved Neuss University for International Business vil du blive introduceret til relevante dele af industri og handel management. Du vil få praktisk indsigt på områder som multikanal salg / distribution, leverandør integration, slutbrugeren markedsføring samt branding. Under dine studier vil du blive kompetente på områder, der vil kvalificere dig til at gøre forretninger i både nationale og internationale virksomheder. 

Både indhold og tilrettelæggelse af pensum er designet på internationalt plan. Indholdet af kurset studier beskæftiger sig med globale værdikæder og handelsmæssige forbindelser. På det organisatoriske niveau, en integreret del af undersøgelsen kurser omfatter en undersøgelse semester i udlandet (i dobbelt program obligatoriske, i faglig program ekstraudstyr) og fremmedsprog (Business-engelsk plus et andet fremmedsprog) samt forskellige begivenheder, der vil finde sted på engelsk.

Desuden er særligt lagt vægt på begge aspekter af industri og handel. Det var vores hensigt at beskæftige sig med disse to områder i ét forløb. På grund af den tekniske udvikling, på den ene side, er flere og flere industrivirksomheder drive forretning selv som partnere i E / M-handel - og på den anden side forhandlere / detailhandlere spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​kundeorienterede produkter. Desuden, det handler om ledelse, hvordan analysemetoder og værktøjer undervises på universitetet kan anvendes i en konkret daglig arbejdssituation, og også i projekter i en national og international sammenhæng.

De valgfrie kursusmoduler giver dig mulighed for at kombinere efter dine interesser og arbejdsområde. Disse omfatter mange kursus indstillinger, for eksempel, e / Mobile Commerce Technologies, Store Planlægning og Design, Design & Managing Industrial Operations, Multichannel Strategier, Business Psychology, markedsundersøgelser, Energi, Økonomi og internationale finansielle markeder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Neuss, North Rhine-Westphalia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Neuss, North Rhine-Westphalia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen