Bachelor I International Logistik Og Transport Management

NHTV Breda University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I International Logistik Og Transport Management

NHTV Breda University of Applied Sciences

Bachelor i International Logistics og Transport ManagementDenne engelsksprogede professionsbachelor 's program forbereder dig til en karriere i den internationale logistikbranchen. NHTV tilbyder to internationale programmer inden for logistik. I transportsektoren (teknologiske) program er der mere vægt på IKT-relaterede emner, ligesom intelligente transportsystemer. På det økonomiske program, er det på Marketing og Sales Management.

I det rigtige tidspunkt på det rigtige sted

 • Kan du styre lageret varebeholdninger på en effektiv måde?
 • Hvordan ketchup ender i supermarkederne?
 • Vil du være ansvarlig for de logistiske operationer på en international sportsbegivenhed?

Efter din eksamen på NHTV Breda, du er den all-round logistik troldmand, der sikrer, at de rigtige mennesker, materiale og oplysninger komme til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt!

Din karriere?

Kandidater er udstyret til at fylde en række positioner, såsom produktion planner eller distribution manager på (inter) national:

 • transportvirksomheder
 • produktionsselskaber
 • multinationale selskaber
 • kommercielle virksomheder

Vær opmærksom på, at mange kandidater starter i bunden af ​​karrierestigen - i assistent positioner - og arbejde sig op til lederstillinger.

Kursus Egenskaber

NHTV tilbyder tre engelsksprogede internationale programmer inden for mobilitet og logistik. Du starter med et fælles første år. Der er to logistik programmer. I transportsektoren program er der mere vægt på IKT-relaterede emner, ligesom intelligente transportsystemer. På det økonomiske program, er det på Marketing og Sales Management.

Undersøgelse lægge ud

I det første og andet år, du gennemføre projekter, kurser, kurser og coaching sessioner. I det tredje år du udfører to praktikophold, både i tre måneder ved for eksempel en transport eller produktionsselskab. I den anden del af året, du uddybe din teoretiske viden. I det fjerde år du tager en række specialiserede klasser og arbejde på din eksamen opgave for en international virksomhed i Nederlandene eller i udlandet, hvor virksomheden er engelsk.

I de første to akademiske år kan du tjene to point ved at udfylde et kursus eller praktisk komponent, som du kan vælge selv. Tænk for eksempel deltager i en international studietur. I øjeblikket studieture til Dubai, New York og Arizona er tilgængelige. Andre destinationer er Hamborg, Skotland, Barcelona og Irland.

Hurtige spor


Den regelmæssige styr på dette program tager fire år, men en fast track er tilgængelig for hollandske studerende med en VWO eksamensbevis eller relevant mbo diplom (niveau 4). Tyske studerende kunne komme i betragtning til den hurtige vej, hvis de har Hochschulereifezeugnis. Har du allerede en (propædeutisk) certifikat fra en anden højere læreanstalt eller universitet i Holland? Hvis ja, kan du få lov til at følge den hurtige program.

Adgangskrav for udenlandske studerende


Du kan ansøge om dette program, hvis du har afsluttet gymnasiet, studentereksamen, Artium, Avgångsbetyg från Gymnasieskolan, COU, Senior High School - A-niveauer eller erhvervsfaglig uddannelse.

Test af engelsk som fremmedsprog

Som en ikke-modersmål engelsk, skal du også vise tilstrækkelige resultater af en af ​​disse tests:

 • TOEFL-test (minimum score 80 internetbaseret og minimum sub score for Speaking 20)
 • IELTS test (minimum samlet band score 6,0 og et minimum sub score for Speaking 6,0)
 • Cambridge Advanced Certificate

Hvis din studentereksamen er sammenlignelig med A-niveauer, er du fritaget for at tage den engelske test.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
1,835 EUR
Information
Deadline
Locations
Holland - Breda
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Breda
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
- EØS-studerende; € 7.778 for ikke-EØS