Read the Official Description

Programmet for undersøgelsen i International Relations kombinerer en streng og varieret sæt af kurser fra samfundsvidenskab og humaniora til at hjælpe eleverne med at udvikle konceptuelle og problemløsning færdigheder til at løse globale problemer, som af natur komplekse og tværfaglige. Den International Relations store administreres af Institut for Politik, i samråd med Historie, Økonomi-og Erhvervsministeriet, Moderne Sprog og Classics departementer.

Studere i udlandet: Studerende opfordres kraftigt til at få reel international erfaring i løbet af deres bachelor år gennem studier i udlandet, rejser og praktikophold.

Kursus Sequence - Class of 2018 og Beyond

Freshman år

  • Conversatio I
  • Russer engelsk (eller andre Core Krav)
  • Sprog
  • Komparativ Politik
  • Conversatio II
  • Russer engelsk (eller andre Core Krav)
  • Sprog
  • internationale relationer

I sophomore år: IR majors generelt tager deres internationale politiske institution krav, deres økonomi krav, og en af ​​deres historie krav. Afhængig af indledende placering, kan de også være at færdiggøre deres moderne eller klassisk sprogkrav. Den resterende del af deres tidsplaner kan fyldes af andre kerne eller større krav, generelle valgfag eller kurser for en mindre eller dobbelt store.

I junior år: IR majors generelt tager international politisk økonomi (PO 330), deres internationale relationer teori krav, og den anden af ​​deres historie krav. De tager også Forskningsmetoder i forårssemesteret. Studerende, der studerer i udlandet, skal tage Forskningsmetoder på et andet tidspunkt. Resten af ​​elevernes skemaer kan være besat med andre større krav, centrale krav, generelle valgfag eller kurser for en mindre eller dobbelt store.

I senior år: IR majors tage deres senior seminar krav i efterårssemestret. Resten af ​​deres tidsplaner kan være besat med andre større krav, centrale krav, generelle valgfag eller kurser for en mindre eller dobbelt store.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Saint Anselm College »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date