Bachelor I International Turisme Og Fritid

Thomas More University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I International Turisme Og Fritid

Thomas More University College

Bachelor i international turisme og fritid

Afsnit af uddannelsen: International turisme og fritid

Hvilken placering (adresse) uddannelsen tilbydes:

Gade: Campus De Vest, Zandpoortvest 60

Postnr / By: 2800 Mechelen, Belgien

Adgangskrav:

Kort version:

Gymnasiet uddannelse + engelsk niveau B2

Længere version:

Generelle adgangskrav:

 • Diplom betingelser: Du skal bevise at du opfylder betingelserne for at starte et tilsvarende kursus i videregående uddannelser i det land, hvor du har opnået dit eksamensbevis.
 • Sprogkrav: Du kan bevise at du er rimelig dygtig til at tale og skrive engelsk (niveau B2, europæisk ramme):
  • TOEFL IBT total score 66 eller højere, IELTS score 6 eller højere, OR
  • Passerede den engelske sprogprøve arrangeret af Thomas More på campus OR
  • Udført mindst et års studier på engelsk, i gymnasiet eller på videregående uddannelser OR
  • VWO-diplom (for hollandske studerende) eller et ASO-diplom (for flamske studerende).
 • Opholdsstatus: Et identitetskort eller pas er tilstrækkeligt til studerende fra en EU-medlemsstat. Andre studerende kan ansøge, men skal have gyldig opholdstilladelse for Belgien til den endelige registrering.

Grad: Bacheloruddannelse i international turisme og fritid

Sprog: Engelsk

Varighed: 3 år

Standard (stats) studiegebyrer (ja / nej; beløb):

Ja Beløb: - For EØS-studerende: € 906,10 - For studerende fra en ikke-EØS-medlemsstat, der studerer i Belgien: € 3500,00

Ansøgningsfrist:

 • Ingen ansøgningsfrist.
 • Programmet starter i midten af ​​september

Gradprogrambeskrivelse (minimum 400 ord, optimale 1500 ord):

Hvorfor studere international turisme og fritid hos Thomas More?

Kan blotte kufferter eller rygsæk kun give dig gåsebud? Vil du gerne være en del af et interkulturelt miljø - lære om andre kulturer, mens du deler dit eget? Ønsker du at hjælpe folk med oplevelser, der vil berige deres liv? Er du klar over, at engelsk er det globale sprog for turisme?

Hop ombord og find ud af, hvordan det internationale turisme og fritidsprogram hos Thomas More kan hjælpe dig med at gøre din passion til dit erhverv.

Om det internationale turisme og fritidsprogram på Thomas More

Det internationale turisme og fritidsprogram nedsætter dig i den fascinerende verden af ​​rejse- og fritidssektoren gennem både praktisk og teoretisk praksis.

Du vil opdage nye tendenser og teknologier. Du vil vække dine iværksætterinstinkter og få afgørende indsigt i turismens forretningsside.

Du vil få en fornemmelse for markedsføring og innovation, samtidig med at du udvikler dine ledelsesevner og tilføjer et strejf af interkulturel flair til din kommunikation.

Programmets kyndige foredragsholdere vil give vejledning og praktisk praksis gennem case-studier og gruppearbejdsopgaver. Besøg i udlandet, praktikopgaver og en praktikperiode i udlandet vil give dig rigelig tid til at anvende dine evner og få erfaring.

Internationale erfaringer

I løbet af andet semester i andet år går alle studerende i udlandet på studieudveksling. Denne mulighed vil udvide dine horisonter og give dig ny indsigt.

Hvilket aspekt af turisme interesserer dig mest? Om det er gæstfrihed, luftfart eller et antal sektorer, har Thomas More oplevet medarbejdere, som kan lede dig til den perfekte skole for dine interesser. Bare prøv det!

I det sidste semester af dit tredje år vil du øve det, du har lært i klasseværelset, og erhverve ægte erhvervserfaring med et internationalt praktikophold.

Med mindst to erfaringer i udlandet indbygget i programmet starter din internationale karriere hos Thomas More!

Om Thomas More

Med mere end 15.000 studerende, 30 bachelorprogrammer og campusser på 7 forskellige steder, er Thomas More en af ​​de største universitetshøjskoler i Flandern, Belgien.

Vores campus er centralt beliggende i Europa og tæt på flere større byer, herunder Bruxelles, Amsterdam, Paris og London. Fra denne centrale beliggenhed opretholder vi en kontinuerlig forbindelse med en stadigt skiftende globaliseret verden.

Ved at arbejde tæt sammen med begge arbejdsgivere inden for deres respektive fagområder og vores egne studerende, tilbyder Thomas More trendbaseret, højkvalitetsuddannelse samt innovativ anvendt forskning. Vi går hele vejen for at skabe en innovativ og professionelt orienteret uddannelse.

Stræber efter realistiske og udfordrende læringsmiljøer og praktisk topkvalitetsforskning har vi etableret partnerskaber med hundredvis af organisationer og virksomheder, hvor vores elever kan anvende sig i virkelige arbejdssituationer.

Studerende i Mechelen

Studerende vil nyde alle de komfortable belgiske boliger i den ideel beliggende by Mechelen. Beliggende halvvejs mellem Bruxelles og Antwerpen, giver Mechelen dig det bedste fra begge verdener, mens du tilføjer din egen unikke kultur og arkitektur.

Gennem Student Services finder du en række muligheder for boliger, både på og uden for campus. Studerende kan også leje cykler og nyde særlige rabatter på sportsaktiviteter.

Mechels travle togstation tilbyder rig mulighed for at udforske hele Belgien, selv om du nemt kan navigere byen selv til fods eller på din Thomas More cykel.

Karrieremuligheder

Hvis du vil arbejde rundt om i verden og være internationalt aktiv i en hurtigt voksende og dynamisk sektor, er himlen grænsen hos Thomas More. Et fascinerende og begivenhedsrige arbejde i en international sammenhæng gør det muligt at realisere dine drømme om at flytte til udlandet og rejse verden.

Uanset om det er som rejsearrangør eller i et flyselskab, vil du føle dig hjemme hos de vigtigste aktører i toursm industrien. Med din bachelorgrad i International Tourism & Leisure vil du være en efterspurgt medarbejder på det internationalt orienterede arbejdsmarked.

Du kan endda beslutte at starte dit eget projekt. Under din træning vil du uddybe din forståelse af turisme og fritid og måske opdage din egen indre iværksætter.

Fordi alsidighed, international erfaring og kulturel bevidsthed er det centrale fokus for vores program, vil du få adgang til et netværk af spillere i turismeindustrien: luftfartsselskaber, rejsearrangører, rejsebureauer, indkommende agenter, hoteller, turistbrædder, museum og kulturelle Organisationer, arrangementer bureauer, kongrescentre, møder og incitamenter, rejsende afdelinger fra internationale virksomheder. Du vil have de færdigheder, du har brug for for at forfølge din lidenskab - uanset hvad det måtte være!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret July 3, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
3,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Belgien - Mechelen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Belgien - Mechelen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
€ 906,10 For studerende i EØS-landene

€ 3500 For studerende fra en ikke-EØS-medlemsstat at studere i Belgien