Undersøgelsen inden for Internationale forbindelser og europæisk politik (Undervises på engelsk) gør eleverne fortrolige med grundlæggende spørgsmål for internationale forbindelser og europæiske studier med stor vægt på internationale relationer teori og teorier om europæisk integration.

MUFSS

Centrale områder af uddannelsen omfatter historien om internationale relationer og Europa, udenrigspolitik udvalgte aktører, og sikkerhedsmæssige aspekter af internationale forbindelser, herunder energisikkerhed. Studerende kan yderligere specialisere sig inden for valgfrie kurser med fokus på specifikke spørgsmål af internationale relationer og organisationer, og også på udenrigspolitik specifikke lande og regioner.

En succesfuld kandidat er i stand til at

  • forstå teorier om internationale relationer og korrekt anvende terminologien i den disciplin;
  • forstå historien om IR, Europa, og dens vigtigste tendenser;
  • karakterisere de vigtigste dimensioner af IR (økonomisk, sikkerhed, international ret);
  • analysere udenrigspolitik stater og europæisk politik i udvalgte regioner;
  • orientere sig i grundlæggende metoder for IR.

kandidaters beskæftigelse

De IREP kandidater kan finde beskæftigelse i en række faglige områder, især i store virksomheder, internationale organisationer, tænketanke, State Administration og diplomatisk tjeneste, apparater af politiske partier og journalistik.

Adgangskrav

Entré udvalget evaluerer kandidater baseret på de indsendte dokumenter og video-interviews: Dokumenterne, vi indsamler, er: følgebrev på 500 ord essay - 1500-ord essay om en international verden politik emne efter eget valg gymnasiet certifikat og samlede resultater (hvis relevant ) bevis for engelsk ID eller pas kopi

Evalueringskriterier

Entré udvalget gennemgår materialer og interviews og evaluerer dem (maksimalt 100 point). Passing niveau er 60 point.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,200 EUR
årligt.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato