Read the Official Description

Bachelor of Science (BS) grad i internationale forbindelser og diplomati

Politiske og økonomiske problemer i dag overskrider internationale grænser. Schiller International University internationale forbindelser og diplomati program udstyrer de studerende med den ekspertise, de har brug for at forfølge et liv i regering, erhvervsliv og journalistik og ved internationale organisationer og advokatfirmaer, eller fortsætte studier i statskundskab og internationale relationer.

Schiller International University studerende i første omgang forfølge uddannelser i liberale kunst, for at give dem en grundig fundament i historie, økonomi, statskundskab og internationale relationer.

I deres sidste to års studier, vil de studerende gå på at anvende deres analytiske færdigheder til casestudier, debatter, og on-site besøg.

Politiske og økonomiske problemer i dag uvægerligt transcendere nationale grænser. Det betyder, at den internationale dagsorden omfatter videnskabelige, teknologiske, kulturelle og humanitære hensyn, såvel som den mere traditionelle del af diplomatisk aktivitet. Studerende modtager kursusaktiviteter i historie, økonomi, statskundskab og internationale relationer.

Programmet internationale forbindelser udstyrer de studerende med den ekspertise, de har brug for at forfølge en karriere med internationale organisationer, i lov, regeringen, erhvervslivet eller journalistik, og til at bevæge sig ind på kandidatuddannelser i statskundskab og internationale relationer, hvis det ønskes.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Open Enrollment
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date