Bachelor i internationalt salg og marketing

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i internationalt salg og marketing

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Sælgere er altid brug i globale virksomheder, uanset konjunkturerne. Salg job i dag er rådgivende, faglige udfordringer, der kræver solide business-færdigheder, men også stærk folk-orientering. Hårdtarbejdende professionelle sælgere kan regne med en hurtig karriere track, alsidig arbejdsdage og en generøs kompensation for den strategiske arbejde, de gør, og for den merværdi, de skaber for virksomheden.

I DP i International Salg og Marketing eleverne er udsat for en inspirerende og enestående læringsmiljø, hvor de er nødt til at træde ud af deres comfort zone, tage på forskellige roller, møde mennesker, lære at lytte og forstå kundernes behov, identificere muligheder, og skabe løsninger sammen med kunderne.

Bachelor of Business Administration har stærke faglige kompetencer inden for følgende områder:

 • International Business Skills
 • Professionelle Sælgerudvikling
 • Kommunikation og samarbejde Skills
 • iværksætterkompetencer

Læring foregår i meningsfulde og udfordrende reelle forretningsmæssige projekter i multikulturelle teams. Disse kommissær kontakter hjælpe eleverne med at udvikle deres faglige netværk undersøgelserne, som er nøglen til beskæftigelsesegnethed i dagens business. Den rette indstilling og motivation til at vokse er et must.

"Vores undersøgelser af Porvoo Campus kredsede om projekter, der blev bestilt af virkelige virksomheder og fra disse projekter, jeg har lært mest. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget det betyder noget motivation-klogt at gøre arbejdet, der har et formål, og giver de studerende en unik læring rejse hver gang. Projekterne gav mig gode evner til at arbejde i dagens erhvervsliv, hvor kommunikation og team færdigheder er afgørende at besidde. Fra Porvoo Campus jeg fik venner for livet, fik den bedste uddannelse jeg kunne forestille mig, og kommunikationsevner jeg kunne bruge i både personlige og arbejdsliv.

Jeg fik faktisk mit nuværende job som Brand Manager via et projekt, jeg bragt til vores gruppe af studerende. Jeg har også arbejdet som projektleder i den meget projekt, og efter min udveksling gjorde min praktik for dem. I det øjeblik jeg arbejder for det samme firma, og har bemærket, at selv om jeg stadig har meget at lære og er ivrig efter at gøre det, jeg allerede kan styre ganske godt blandt de mere erfarne erhvervsfolk. "

Emma Lehto
Brand manager
Karlux Oy

Profil af Kandidatuddannelsen i International handel og markedsføring

Bachelor of Business Administration har stærke faglige kompetencer inden for følgende områder:

 • International Business Skills
 • Professionelle Sælgerudvikling
 • Kommunikation og samarbejde Skills
 • iværksætterkompetencer

Disse færdigheder vil blive erhvervet ved at arbejde i det virkelige liv projekter bestilt af erhvervsvirksomheder. De studerende spiller en aktiv rolle i læringsprocessen, og de er coachet i hele deres studier.

International Business Skills hjælpe eleverne operere i det internationale miljø, og udvikle analytiske evner for at identificere forretningsmuligheder. De studerende lærer at samarbejde med mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde. En del af undersøgelserne kan gennemføres i nogen af ​​vores 200 partner institutioner rundt om i verden. Studerende kan også uddybe deres internationale business-færdigheder ved at gøre deres arbejde praktikophold i udlandet.

Professionelle Sælgerudvikling handler om at udvikle kunderelationer. De studerende lærer at støde kunderne ansigt til ansigt, struktur salgsforhandlinger, skelne mellem forskellige købere med forskellige motivationer, og finde løsninger for dem ved hjælp af personlige og virtuelle salgskanaler og salgssupport værktøjer.

Kommunikation og samarbejde Skills er ved at lære at kommunikere professionelt på en proaktiv og målrettet måde. Disse færdigheder praktiseres på daglig basis i vores multikulturelle læringsmiljø i det virkelige liv projekter, hvor de studerende tager på forskellige roller, udvikle både selvledelse til førende andre. Sprogstudier er let tilgængelige i hele programmet.

Iværksætterevner er til stede i alle aspekter af professionel vækst. Studerende udvikle en iværksætterkultur holdning til alt, hvad de gør; lære at arbejde under pres, netværk, er nysgerrige om verden, ser nye forretningsmuligheder, træffe beslutninger, tage ansvar, og har modet til at tage risici.

Key Learning Outcomes programmets

Kandidater fra Kandidatuddannelsen i International Sales tilegne sig færdigheder, der forbereder dem til alsidige beskæftigelsesmuligheder og en hurtig karriere spor. Mulig jobtitel omfatter bl.a.

 • key account manager
 • Projektleder
 • Hold leder
 • Butikschef
 • Salg Negotiator
 • Køber
 • HR-konsulent
 • Område leder
 • Import / Export Assistant
 • Marketing assistent
 • Produkt / Category Manager

Åbenhed til at arbejde i multikulturelle teams og fleksibilitet til at støde de udfordringer, det bringer sammen er en forudsætning for en vellykket faglig udvikling. Team arbejde færdigheder udvikles ved at arbejde i forskellige roller i forskellige projekter.

Undervisningen 8500 E
Student indkvartering (inkl. Vand og elektricitet) 300 E / måned
Mad 150-250 E / måned
transport 50 E / måned
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
8,500 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Porvoo
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Porvoo
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen