Bachelor i kanonisk ret

L’Université Catholique Du Congo

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kanonisk ret

L’Université Catholique Du Congo

Lavet af National bispekonference Congo og kanonisk rejst af Kongregationen for katolsk Uddannelse, Fakultet kanoniske lov til hensigt at fremme grundig undervisning og forskning i en streng kanonisk videnskab i harmoni med romerretten, den moderne civilret afrikanske skikke.

Den danner derfor eksperterne i kanonisk ret i en ånd af service og total troskab til læreembede. Disse eksperter vil gælde ud over den inculturation af de kanoniske love i Afrika, "uden at overtræde Guds lov og den store disciplin i Kirken."

I dette perspektiv Fakultet kanoniske lov er med til at løse, i første omgang, at det haster med den afrikanske kirke: - at give fakulteter, diverse kirkelige foresatte institutter og seminarer Institut for kvalificeret i løbet af kanonisk ret; - til at stille til rådighed for de kirkelige domstole, en kompetent retsvæsen; - at give biskopperne og Major Superiors af Institutes of Indviet Life and Societies af Apostolsk Life, specialister til at hjælpe dem med deres respektive regeringer.

For at nå disse mål, er de erfaringer opdelt i tre cykler: den grad i 2 år, den licens til 3 år, og den doktorgrad i mindst 4 år, hvoraf de første to er afsat til Diploma of Advanced Studies (DEA).

Canon Law uddannelsen kan være afsluttet ved en af ​​sammenlægning af ungdomsuddannelserne højere grad som giver licenstageren til at undervise i de gymnasiale uddannelser.

Programmet kurser af fakultetet for Canon lov af det katolske universitet i Congo er etableret i overensstemmelse med artikel 55 i de "ordrer" af den hellige Kongregationen for katolsk uddannelse for en konkret anvendelse af den apostolske forfatning Sapientia Christiana og dekret som fornyes ved tilrettelæggelse af undersøgelser i den kanoniske ret Fakulteter samme menighed.

Den bacheloruddannelse er at sige, at kandidat er lavet af materialer, opdelt i 4 områder: filosofiske, teologiske, juridiske og andre sprog (relaterede discipliner). Det omfatter generelle kurser give de studerende mulighed for at erhverve fundamentet at tage fat på studiet af kanoniske ret.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Demokratiske Republik Congo - Kinshasa, Kinshasa
Startdato : Feb. 2019, Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019, Sep. 2019
Demokratiske Republik Congo - Kinshasa, Kinshasa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen