Bachelor i kemi og teknologi (specialisering i kemi, teknik og teknologi)

University of Chemistry and Technology, Prague

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kemi og teknologi (specialisering i kemi, teknik og teknologi)

University of Chemistry and Technology, Prague

Bacheloruddannelsen i Kemi og Teknologi er primært designet til ansøgere fra udlandet; dvs. studerende, der betaler undervisning. Alle kurser udføres på engelsk.

Kandidater af programmet tilegne sig grundlæggende viden og færdigheder i matematik; fysik; uorganiske, organiske, fysiske og analytisk kemi; biologi; og biokemi.

Den teoretiske undervisning suppleres med en bred vifte af hands-on laboratorium muligheder, som udvikle og styrke de enkelte studerendes praktiske evner.

Overalt i programmet, er centrale obligatoriske fag suppleret med undervisning i de obligatoriske-valgfrie og valgfrie specialisering undersøgelse fag, som de forskellige UCT Prag fakulteter.

Uddannelsen er akkrediteret af det tjekkiske undervisningsministerium, ungdom og sport og er i overensstemmelse med kravene i Bologna-processen - europæiske område for videregående uddannelse.

Kandidater

Hovedformålet med uddannelsen er at forberede kandidater-som alle opnår fremragende teoretisk viden, praktiske færdigheder, og erfaring med grundlæggende naturvidenskabelige discipliner-for at fortsætte deres studier på master-niveau og / eller forberede dem til professionelle positioner i den kemiske , fødevare- og medicinalindustrien, på forskningsinstitutioner, eller i den offentlige sektor.

Kemi og teknologi (Specialisering i kemi, Engineering and Technology)

Oversigt

Bacheloruddannelsen Kemi og Teknologi tager sigte på færdiggørelse og udvidelse af grundlæggende viden og færdigheder inden for matematik, fysik og kemi og samtidig læringsgrundlag for kemiteknik og kemiske teknologier. Valgfri kurser tillader få viden af ​​kemiske specialiteter, katalytiske processer og relationer mellem kemi eller kemiske teknologier og miljøet. Undersøgelsen sub-programmet tilbyder en bred vifte af laboratoriearbejde, der styrker praktiske færdigheder og ordentligt fuldender og udvider teoretisk viden. Eleverne undervises fælles obligatoriske fag som senere udfyldt af specialiserede obligatoriske-valgfrie og valgfrie kurser af enkelte fakulteter. Den Bachelor's Uddannelsen er akkrediteret af ministeriet for uddannelse, ungdom og sport, og er i overensstemmelse med de europæiske krav uddannelse baseret på Bologna-processen.

Karriere

Hovedformålet med uddannelsen er at forberede kandidater til yderligere Master grad studiet i relaterede grene på UCT Prag, eller for at være klar til at erhverve kvalificerede stillinger i en specialiseret arbejdsplads. Kandidater har fremragende teoretisk viden, praktiske færdigheder og erfaring i grundlæggende naturvidenskabelige discipliner og måske enten fortsætte i yderligere undersøgelser eller stræber efter at finde en specialiseret job på et relateret område af ingeniørarbejde, de har studeret. De kandidater er parate til at erhverve kvalificerede job i produktionsanlæg af kemiske, petrokemiske og farmaceutiske industri, i forsknings- og udviklingslaboratorier orienteret mod kemi og teknologi, inspektion, tilsyns- og kontrol laboratorier og kontorer, i handel og statsforvaltningen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen