Bachelor i kemi og teknologi (specialisering i kemi, teknologi og materiale)

University of Chemistry and Technology, Prague

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kemi og teknologi (specialisering i kemi, teknologi og materiale)

University of Chemistry and Technology, Prague

Bacheloruddannelsen i Kemi og Teknologi er primært designet til ansøgere fra udlandet; dvs. studerende, der betaler undervisning. Alle kurser udføres på engelsk.

Kandidater af programmet tilegne sig grundlæggende viden og færdigheder i matematik; fysik; uorganiske, organiske, fysiske og analytisk kemi; biologi; og biokemi.

Den teoretiske undervisning suppleres med en bred vifte af hands-on laboratorium muligheder, som udvikle og styrke de enkelte studerendes praktiske evner.

Overalt i programmet, er centrale obligatoriske fag suppleret med undervisning i de obligatoriske-valgfrie og valgfrie specialisering undersøgelse fag, som de forskellige UCT Prag fakulteter.

Uddannelsen er akkrediteret af det tjekkiske undervisningsministerium, ungdom og sport og er i overensstemmelse med kravene i Bologna-processen - europæiske område for videregående uddannelse.

Kandidater

Hovedformålet med uddannelsen er at forberede kandidater-som alle opnår fremragende teoretisk viden, praktiske færdigheder, og erfaring med grundlæggende naturvidenskabelige discipliner-for at fortsætte deres studier på master-niveau og / eller forberede dem til professionelle positioner i den kemiske , fødevare- og medicinalindustrien, på forskningsinstitutioner, eller i den offentlige sektor.

Kemi og teknologi (Specialisering i kemi, teknologi og materiale)

Oversigt

Bacheloruddannelsen Kemi og Teknologi tager sigte på færdiggørelse og udvidelse af grundlæggende viden og færdigheder inden for matematik, fysik og kemi. Undersøgelsen sub-programmet tilbyder en bred vifte af laboratoriearbejde, der styrker praktiske færdigheder og ordentligt fuldender og udvider teoretisk viden. Eleverne undervises fælles obligatoriske fag som senere udfyldt af specialiserede obligatoriske-valgfrie og valgfrie kurser af enkelte fakulteter. På fakultetet for Chemical Technology studerende kan fokusere deres faglige profiler mod specialiserede områder - produktion og egenskaber af metaller, glas eller keramiske materialer, materialer til elektronik, plast og gummi, materialer med enestående egenskaber, biokompatible materialer og nano- eller submicron skala struktureret materialer. De kan også få kendskab til overflademodifikationer og korrosionsbeskyttelse af materialer. Den Bachelor's Uddannelsen er akkrediteret af ministeriet for uddannelse, ungdom og sport, og er i overensstemmelse med de europæiske krav uddannelse baseret på Bologna-processen.

Karriere

Hovedformålet med uddannelsen er at forberede kandidater til yderligere Master grad studiet i relaterede grene på UCT Prag, eller for at være klar til at erhverve kvalificerede stillinger i en specialiseret arbejdsplads. Kandidater har fremragende teoretisk viden, praktiske færdigheder og erfaring i grundlæggende naturvidenskabelige discipliner og måske enten fortsætte i yderligere undersøgelser eller stræber efter at finde en specialiseret job på et relateret område af ingeniørarbejde, de har studeret. De kandidater er godt forberedt til at erhverve kvalificerede stillinger i produktionsanlæg i metalindustrien, glasfremstilling, keramik, polymerer, elektro-teknisk og bilindustrien. De kan også finde kvalificerede job i forskning og udvikling institutioner og laboratorier rettet mod materialevidenskab, i inspektion og tilsynsmyndighederne, og også inden for handel og administration.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen