BSc i kemi

Om skole / organisation:

Fakultetet for Kemiteknik blev etableret i 1930. Førende professorer med ph.d.-grader eller Doctor of Science grader tog studerende til at blive faglært personale inden for grundforskning og anvendt kemi og kemisk teknologi. Vores studerende har mulighed for at studere og arbejde på de mest moderne kemiske laboratorier, der er udstyret med moderne faciliteter. Der er også en computer klasse, som giver adgang til de nødvendige databaser og videnskabelige tidsskrifter.

Om University (historie, moderne forbedringer, skole mission, prisuddelinger / akkrediteringer)

Etableret i 1914 Samara State Technical University er forpligtet til renheden af ​​videnskab, forskning og innovation. Vores mål er at gøre det lettere markedets behov på de områder, som vi er specialiserede med studerende er udstyret med direkte anvendelige færdigheder. Og vi kan ærligt sige, at universitetets alumner succes i praksis erhvervet viden.

I dag universitetet omfavner 3 vigtigste campusser, 17 uddannelsesmæssige bygninger, 8 sovesale, mere end 50 forskningscentre, 2 sport komplekser og 3 fritidshjem.

Universitetet er licenseret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation til at gennemføre den pædagogiske aktivitet i området for videregående uddannelse (Licens № 1938 fra den 17. februar 2016). Universitetet er akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Den Russiske Føderation (State Accreditation Certificate № 1676 fra den 22. januar 2016).

Ting, der gør programmet særlige

HA grad giver en grundig undersøgelse af alle de store områder af kemi, og en omfattende grundstødning i moderne, praktiske syntetisk og analytisk kemi. Dette kursus sigter også mod at forberede de studerende til den fremtidige karriere inden for videnskab, industri og uddannelse inden for kemi.

Resultatet for kandidater

Som et resultat af at studere med os, vores studerende får så vigtige evner som gennemføre en kemisk eksperiment, forståelse metoder til at producere kemikalier og forståelse af alle aspekter af kemiske industri. På grund af de praktikophold, vores studerende får praktisk erfaring med at arbejde i branchen. De praktik skal gennemføres i store russiske og internationale virksomheder, såsom "Rosneft", "Carlsberg" og "Schneider Electric".

Ansøgningsfrister

Proceduren for ansøgning om programmet slutter den 19. august

Start Datoer

Proceduren for ansøgning om programmet starter den 1. juni

Optagelse proces

  • Udfyld et ansøgningsskema Email ansøgningsskemaet, en kopi af dit pas og kopier af dine uddannelsesmæssige dokumenter på engelsk eller russisk. Vent til den officielle svar fra universitetet (ca. 2-3 uger) - Oversæt og notarize dine uddannelsesmæssige dokumenter i ambassade i Den Russiske Føderation i dit land - Ansøg om et Student Visa i dit land - Ved ankomsten til Samara indsende alle de originale dokumenter - underskrive kontrakten og betale studieafgift for det første semester / år

Ansøgere, der ikke taler russisk er tilmeldt den etårige forberedende kursus, tage en eksamen af ​​det russiske sprog, og efter at indsende dokumenterne for uddannelsen.

Adgangskrav (sprog, forudgående grad eller uddannelse, etc.)

Adgangskrav eksamener:

1) Matematik
2) Kemi
3) Russisk

Liste over dokumenter:

  • International pas
  • Migration Card (du får det på den russiske grænseoverskridende kontrol)
  • 6 farvefotos (størrelse 3 x 4)
  • Educational dokumenter (high school certifikat) og deres bekræftede kopier, oversat til russisk og notarielt af en certificeret advokat i hjemlandet af kandidaten.
  • et certifikat for sundhed, der er udstedt af det officielle organ i hjemlandet og den oprindelige lægeerklæring, der beviser HIV-negativt resultat inden for de sidste 30 dage

Længde af programmet

4 års fuldtidsstudium

Omkostninger

126 200 rubler om året

Scholarship information

Internationale ansøgere har mulighed for at modtage stipendier fra den russiske regering. For at ansøge om sådanne stipendier bør du kontakte den Repræsentationskontor i Rossotrudnichestvo i det land, du bor.

Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 9 flere kurser fra Samara State Technical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
82,400 RUB
126 200 rubler om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date