Bachelor i kemi

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kemi

Bilkent University

Kemisk Institut giver de studerende en grundig uddannelse i de grundlæggende principper for kemi. Studieordningen er designet til at undervise strukturen af ​​stof på molekylært niveau og give forskningserfaring i laboratoriet miljøet. Aktuel internationalt anerkendt forskning fokuserer på overfladen kemi, polymer kemi, nuklear kemi, miljøkemi, teoretisk kemi, solid-state kemi, katalysatorer, supramolekylær og polymer kemi, nanostrukturer, og bur-molekyler.Hvorfor studere på Bilkent Universitet


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst omfatter de videnskaber, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Sin omfattende campus giver en komfortabel base for akademiske studier og somme engagement, og samtidig have fordelene ved at være tæt på en blomstrende metropol. Studerende kan pendle til campus via den gratis shuttle-system.


Bilkent University rangerer 32. i den konstituerende Times Higher Education 100 under 50 liste over verdens bedste unge universiteter. Ifølge ISI Citation Indexes, Bilkent fortsat rangerer højt i Tyrkiet i antallet af offentliggjorte papirer pr fakultet medlem og rangerer højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
14,500 USD
Information
Deadline
Juli 19, 2019
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023