Bachelor i kemi

Muskingum University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kemi

Muskingum University

Den Muskingum University kemi afdeling'S laboratorium intensive instruktions program er blevet certificeret af American Chemical Society siden 1966. Programmet letter en forståelse af de materialer omkring os og de ændringer, de gennemgår ved at give de studerende med den viden, de har brug for en forståelse af hverdagens erfaringer og miljømæssige og økonomiske hensyn.

Student Muligheder

Praktikophold

De fleste kemi majors ansøge om NSF-sponsorerede Forskning Oplevelser for bachelorstuderendeSamt for andre forskningsinstitutioner praktikophold på forskellige universiteter rundt om i landet. Alle disse praktikophold indebærer original forskning i en kemisk problem. Et par eksempler på universiteter, hvor de studerende har arbejdet i de seneste par år er Bowling Green State University og University of Oregon.

forskning

Alle studerende, der major i kemi skal udfylde en capstone krav kemi forskning. Desuden har de studerende mulighed for at arbejde på forskningsprojekter i afdelingen, der begynder så tidligt som deres freshman år. De projekter, de studerende arbejder på, kan være forsknings idéer, de studerende selv har foreslået, eller de kan arbejde på et forskningsprojekt forslag fakultet medlemmer i afdelingen. Eleverne kan også arbejde på fælles forskningsprojekter, der involverer andre programmer som biologi, geologi, psykologi, miljø og molekylærbiologi.

Nogle eksempler på forskningsprojekter udført af studerende inden for kemi afdelingen i det forløbne år er følgende:

  • Polymer / Katalysator kompositter til fjernelse af organiske miljøgifte i spildevand
  • Undersøgelse af Oxidase reaktioner med et enzym-Hunstik Fluorescent metoden
  • Fjernelse af tungmetaller fra Chromated kobberarsenat Behandlet Lumber via chelateringsligand Extraction
  • Fremstilling af vandfrit lanthanidkomplekser som forstadier til syntese af nye homoleptisk M-Cyanide komplekser

Den Muskie Summer Fellows Program også giver muligheder for studerende til at udføre forskning med fakultetets medlemmer. Eleverne får et stipendium samt fri bolig for de tolv uger stipendium

Honoraries

Den Muskingum University kapitel i Student Affiliate i American Chemical Society (ACS) har været aktiv på campus i mange år. Studerende kan deltage i denne gruppe allerede i deres første år. Denne gruppe sponsorer mange aktiviteter, herunder ekskursioner, kemiske demonstrationer og fundraising projekter, og koordinerer sociale aktiviteter i begyndelsen og slutningen af ​​det akademiske år og lejlighedsvis over ferie pauser.

Beskæftigelse

Afdelingen typisk beskæftiger 10-12 studerende hvert semester at arbejde som vejledere og gradere til de indledende kemiske klasser, og som assistenter i kemi forberedelse laboratorium, forberedelse løsninger til forskellige lab kurser og oprettelse udstyr til disse laboratorier.

Professionelle Aktiviteter

Studerende jævne ledsage fakultet til regionale og nationale faglige møder for at præsentere deres forskning i form af plakater eller papirer. Desuden afdelingen fakultet arrangere flere muligheder i løbet af året for studerende at deltage i seminarer, som kemi-programmer på nærliggende institutioner.

Efter endt uddannelse

Karrieremuligheder for Kemi Major

Mange kandidater har fundet beskæftigelse som kemikere på forskellige kemiske virksomheder. Nogle af disse virksomheder har betalt for disse personer at fortsætte den avancerede eller professionelle grader, såsom en MBA eller en juridisk embedseksamen. Følgende er eksempler på de seneste arbejdsgivere for vores kandidater:

  • Procter & Gamble
  • Rohm & Haas
  • Eli Lilly

Enkelte elever har også fundet beskæftigelse som kemikere i statslige organisationer som Environmental Protection Agency (EPA). Andre har gået på at straks forfølge professionelle grader i lov og erhvervslivet efter endt uddannelse med deres kemi grad fra Muskingum. Enkelte elever har flyttet på at tjene faglige kvalifikationer i Apotek, og et par andre har tjent sekundær licensure til at undervise kemi på high school niveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - New Concord, Ohio
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - New Concord, Ohio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen