Bachelor i kemi

University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kemi

University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Bachelor of Arts i Kemi

Programmet forbereder kemi studerende til at komme ind på arbejdsmarkedet eller til at fortsætte deres uddannelse på kandidatniveau. Forskningsprojekter, udgivelse muligheder, praktik og klasser give de studerende med både foredrag og laboratorier oplevelse.

Kemi majors er tildelt til et fakultet medlem, der fungerer som rådgiver og hvis speciale er sammenfaldende med den studerendes interesseområde. Eleverne opfordres til at lære ved erfaring gennem forskningsmuligheder på områder som atmosfærisk kemi, næringsstof analyse marine, proteinkemi, organisk syntese og genetisk regulering af kræft.

Studerende interesseret i medicin, odontologi eller veterinær videnskab kan ønske at overveje Bachelor of Arts i kemi grad. Dette program er designet til pre-professionelle studerende, hvis interesser ligger i den kemiske videnskaber.

Bachelor of Science i kemi (ACS-certificeret)

Dette program er certificeret af American Chemical Society (ACS). ACS er verdens største videnskabelige samfund og en af ​​verdens førende kilder til autoritative videnskabelige oplysninger. Studerende med interesse i at opnå en kandidatgrad i de kemiske videnskaber eller direkte ind på arbejdsmarkedet kan ønske at overveje denne grad. Forskningsprojekter, udgivelse muligheder, praktik og klasser give de studerende med både foredrag og laboratorier oplevelse.

Kemi majors er tildelt til et fakultet medlem, der fungerer som rådgiver og hvis speciale er sammenfaldende med den studerendes interesseområde. Eleverne opfordres til at lære ved erfaring gennem forskningsmuligheder på områder som atmosfærisk kemi, næringsstof analyse marine, proteinkemi, organisk syntese og genetisk regulering af kræft. Dette program adskiller sig fra den konventionelle Bachelor of Science track ved at kræve mere tid at udføre forskning.

Mission Statement & forventede resultater

Det er missionen for Institut for Kemi, Biokemi og fysik til at tilbyde uddannelser, der er designet til at forberede de studerende, gennem udvikling af studerendes viden og laboratorie færdigheder, til post-studentereksamen bestræbelser gennem et kontinuum af traditionelle forudsætninger tilbydes i et miljø, der lægger vægt fakultet-elev mentorordninger.

Forventede resultater for UT kemi / biokemi Programs

1. Grundlæggende viden om kemi Begreber

1.1. Kandidater vil have viden af ​​afgørende betydning for en bred forståelse af kemi, herunder:

-Atomic Og molekylstruktur
-Stoichiometry Af kemiske reaktioner
Kemikalier ligevægte, herunder dem, der involverer syrer og baser
-Thermodynamics
-Kinetics
Kemikalier reaktivitet og egenskaber af organiske og uorganiske forbindelser
-Precision, Nøjagtighed, og relaterede statistikker
-Biochemistry

1.2. Studerende vil udvikle og praktisere kritisk tænkning og problemløsning færdigheder gennem deres kurser.

1.3. Studerende vil udvikle evnen til at studere og lære selvstændigt.

2. Experiential Learning

2.1. Studerende vil udvikle og demonstrere kompetence i brugen af ​​videnskabelige instrumenter, dataindsamling og fortolkning, og eksperimenterende design gennem deltagelse i original forskning eller andre muligheder erfaringsbaseret læring. @ 2.2. Studerende vil lære og gennemføre bedste praksis med hensyn til kemisk sikkerhed, når i laboratoriet miljøet.

2.3. Studerende vil være bekendt med at søge, læse, fortolke og kritisk analyse af kemiske litteratur.
2.4. Studerende vil udvikle og praktisere kritisk tænkning og problemløsning færdigheder i deres erfaringsmæssige aktiviteter.

3. Videnskabelig Kommunikation

3.1. Studerende vil udvikle evnen til at kommunikere effektivt gennem både mundtlige og skriftlige metoder.

3.2. Studerende vil skrive laboratorie rapporter i deres kurser og / eller forskningserfaring bruger en ordentlig videnskabelig format.

3.3. Studerende vil bruge passende redskaber til at give mundtlige præsentationer af emner fra litteraturen i deres kurser og / eller fra deres egen forskning.

4. Vurdering af Professional Responsibility

4.1. Studerende vil identificere gyldige videnskabelige oplysninger og se kritisk uvidenskabelige oplysninger.

4.2. Studerende vil forfølge pålidelige kilder i at gøre begrundede beslutninger og etiske valg.

4.3. Studerende vil forstå, hvordan kemi vedrører andre discipliner og for samfundet generelt.

Bachelor International Admissions

Med studerende fra over 100 lande, UT stolt anser studerende fra hele verden til freshman eller overførsel optagelse. Bevis for engelsk sprogfærdighed er påkrævet. (Dette er fraviges for internationale studerende fra Commonwealth Caribien, Bermuda, Canada, Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand.)

Studerende bør gælde gennem UT online ansøgning. For at gennemgå en studerendes ansøgning, skal universitetet modtage følgende:

 • Officielle udskrifter af alle sekundære school kursusaktiviteter og karakterer oversat på engelsk ("Official" betyder, at du skal anmode om din skole til at sende udskrifter direkte til UT indlæggelser kontor. Hvis det er umuligt, sende kopier, der er blevet certificeret af din skole som "kopier" af originalerne efter de er kopieret. En embedsmand på din skole bør underskrive dokumentet som "ægte kopi af originalen".)
 • Essay skrevet på engelsk
 • En anbefaling skrevet af en rådgiver, lærer eller skoleleder.

Ansøgere skal indsende et af følgende:

 • TOEFL: minimum acceptabel score er 550 eller 213 (computer-baseret) eller 79 (Internet-baseret) eksamen.
 • IELTS: International English Language Testing System - mindst karakteren 6,5.
 • CPE: Duelighedsbevis i engelsk - kvaliteter af "C" eller bedre
 • Pearson Test af engelsk (PTE): minimum score på 58.
 • En vellykket gennemførelse af den engelske 112 certifikat tilbydes af ELS Language Centers ledsaget af en anbefaling fra en administrator og en 500-word engelsk skriftlig prøve.

Internationale studerende, der opfylder adgangskrav, men har brug for yderligere engelsk sprogundervisning forud for indgåelsen som en fuldtids grad studerende kan tilmelde sig et af flere ESL programmer.

Internationale studerende skal også fremlægge dokumentation for disponible midler til at dække deres første studieår og hvert efterfølgende år. Ekstraordinære nye indtastning studerende med fremragende akademiske præstation modtager delvise stipendier ($ 4,000- $ 7,000 per akademisk år), som dækker kun en lille del af de samlede omkostninger. Studerende kan arbejde på campus op til 20 timer om ugen.

Ved optagelse på universitetet og tilfredsstillende gennemførelse af finansieringsoversigten, vil en I-20 formular sendes til ansøgere fra UT s indlæggelser kontor. Ansøgere skal tage I-20 form en kopi af deres accept brev og finansieringsoversigt til det nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat. Efter en samtale, vil ambassaden eller konsulatet beslutte, om en F-1 studerende visum kan udstedes. At komme ind i USA, eleverne har brug for dette visum i deres pas og I-20 form. Studerende kan ikke komme ind i landet på et turistvisum med hensigt at studere i USA

Personalet i kontoret for International Programs hjælper studerende med præ-ankomst information, orientering og rådgivning om faglige, sociale, kulturelle og beskæftigelsesmæssige spørgsmål.

Gennemsnitlige omkostninger for fuldtids studerende for 2013-2014 akademiske år (efterår og forår).

 • Undervisningen (12-18 kredit timer pr semester): 23990 dollars
 • Obligatoriske gebyrer (påkrævet): $ 1,782
 • Værelse og bestyrelse (dobbeltværelse, 15 måltider per uge): $ 9,388
 • Total: $ 35,160
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
35,160 USD
per år
Information
Deadline
Locations
USA - Tampa, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Tampa, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen