Read the Official Description

Institut for kemi og fysik tilbyder en bachelorgrad i kemi. Kemi fokuserer på studiet af stof og de ændringer, den undergår; som sådan det omfatter et bredt spektrum af områder, herunder biokemi, medicin, meteorologi, teknik, arkæologi, elektronik og psykologi. Rutinemæssigt, er vores studerende valgt som sommer praktikanter på steder i hele USA. Nylige studerende har arbejdet på Kent State University, University of Alabama, University of Southern Mississippi, University of Pittsburgh, og USDA Agricultural Research Center ved Poplarville, MS.

Efter en 4-årig bacheloruddannelse i kemi, vores kandidater arbejde i regeringen, industrien eller uddannelse; andre forfølge yderligere uddannelse, inklusive ph.d.-skole, medicinsk skole, apotek skole, eller andre sundhedsmæssige erhverv. I øjeblikket har instituttet alumner i forskerskolen ved University of Alabama, Carnegie Mellon University og University of Southern Mississippi og i medicinsk skole på University of Mississippi Medical Center og Yale University Medical Center.

Studerende, der planlægger at større i kemi, bør søge rådgivning af afdelingen stol eller akademisk rådgiver om valg af kurser, der vil opfylde de specifikke krav i deres program af interesse. Kemi majors planlægger at undervise bør rådføre sig med den afdeling stol eller akademisk rådgiver vedrørende de krav, der foreskrives i den Mississippi Department of Education for at tjene den grundlæggende pædagog licens. Den studerende, der vælger at større i kemi skal opfylde University Core Krav til Bachelor of Science grad såvel som dem beskrevet nedenfor.

Standarder for optagelse

  • Freshmen udfylde den ansøgning om bachelor indlæggelser - Send din $ 40 ansøgningsgebyr - Send i din officielle ACT eller SAT scoringer - Send i din officielle gymnasium udskrift - Send i beviset for mæslinger, skal fåresyge, røde hunde (MFR) immuniseringer (har haft én MFR-skud i de sidste ti år eller to MFR-skud i dit liv) -. Hvis du har taget kollegium klasser i gymnasiet, så ring til kollegiet og bede dem om at sende os en officiel og endelig kollegium udskrift.

See 8 more programs offered by William Carey University »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
350 USD
per kredit time
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date