Bachelor i kemi

William Carey University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kemi

William Carey University

Institut for kemi og fysik tilbyder en bachelorgrad i kemi. Kemi fokuserer på studiet af stof og de ændringer, den undergår; som sådan det omfatter et bredt spektrum af områder, herunder biokemi, medicin, meteorologi, teknik, arkæologi, elektronik og psykologi. Rutinemæssigt, er vores studerende valgt som sommer praktikanter på steder i hele USA. Nylige studerende har arbejdet på Kent State University, University of Alabama, University of Southern Mississippi, University of Pittsburgh, og USDA Agricultural Research Center ved Poplarville, MS.

Efter en 4-årig bacheloruddannelse i kemi, vores kandidater arbejde i regeringen, industrien eller uddannelse; andre forfølge yderligere uddannelse, inklusive ph.d.-skole, medicinsk skole, apotek skole, eller andre sundhedsmæssige erhverv. I øjeblikket har instituttet alumner i forskerskolen ved University of Alabama, Carnegie Mellon University og University of Southern Mississippi og i medicinsk skole på University of Mississippi Medical Center og Yale University Medical Center.

Studerende, der planlægger at større i kemi, bør søge rådgivning af afdelingen stol eller akademisk rådgiver om valg af kurser, der vil opfylde de specifikke krav i deres program af interesse. Kemi majors planlægger at undervise bør rådføre sig med den afdeling stol eller akademisk rådgiver vedrørende de krav, der foreskrives i den Mississippi Department of Education for at tjene den grundlæggende pædagog licens. Den studerende, der vælger at større i kemi skal opfylde University Core Krav til Bachelor of Science grad såvel som dem beskrevet nedenfor.

Standarder for optagelse

  • Freshmen udfylde den ansøgning om bachelor indlæggelser - Send din $ 40 ansøgningsgebyr - Send i din officielle ACT eller SAT scoringer - Send i din officielle gymnasium udskrift - Send i beviset for mæslinger, skal fåresyge, røde hunde (MFR) immuniseringer (har haft én MFR-skud i de sidste ti år eller to MFR-skud i dit liv) -. Hvis du har taget kollegium klasser i gymnasiet, så ring til kollegiet og bede dem om at sende os en officiel og endelig kollegium udskrift.
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
350 USD
per kredit time
Information
Deadline
Locations
USA - Mississippi City, Mississippi
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Biloxi, Mississippi
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Mississippi City, Mississippi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
USA - Biloxi, Mississippi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen