Polytechnic Institute of Tomar Kemiteknik

Bachelor i Kemiteknik

Målsætninger

Den Kemisk og biokemisk program er en bachelorgrad designet til at give højere uddannelse uddannelse i det særlige område for kemi. Det er designet således, at let adgang til arbejdsmarkedet som det lægger stor vægt på nye områder inden for dette område af viden. At være i stand til at tilpasse sig nye processer og metoder samt løse konkrete problemer er de vigtigste mål, der skal nås med dette program.

Programmet søger konstant at etablere forbindelser med de økonomiske aktiviteter gennem konkrete projekter.

, Graden omfatter således og for at styrke disse links og integrere de færdiguddannede på arbejdsmarkedet et afgangsprojekt i det tredje år, der er udviklet i samarbejde med virksomheder eller organisationer i sektoren giver de studerende mulighed for at rent faktisk kontakt med industrien og tjenesteydelser.

Graden alsidighed giver de studerendes integration i flere industrisektorer, nemlig papir og papirmasse, petrokemiske, pap, emballage, landbrugsfødevarer, blæk industri og andre. Kurset pensum er tilrettelagt således, at udførelsen af ​​sådanne aktiviteter som proceskontrol og overvågning, kvalitetskontrol og revision, uddannelse og forskning.

faglige mål

Den læseplaner struktur tillader valg af følgende kompetencer og faglige profiler:

  • Kemiske processer
  • Pulp og papir
  • bioteknologi
  • Agri-Food

som kan udvikles i industrier og tjenester inden for områder som: kemi, petrokemi, papirmasse og papir, grafik, fødevaresektoren, læder, farmaceutiske, bioteknologi, polymerer, cement og keramik, rådgivning, kvalitet og kontrol.

... Og i den offentlige forvaltning: Laboratorier, Uddannelse og Forskning, Certificering og Revision, tilsynsmyndigheder.

Læringsresultater

De vigtigste mål for kemisk og biokemisk grad er:

  • at levere højere niveau kvalificeret teknisk personale til at udføre funktioner i branchen, tjenester og den offentlige administration;
  • skabe kompetencer til aktiviteter i forbindelse med projektudvikling og forskning.
Program undervist i:
Portuguese (Portugal)

Se 9 flere kurser fra Polytechnic Institute of Tomar »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato