Bachelor i kommunikation og design

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kommunikation og design

Bilkent University

Institut for Kommunikation og Design uddanner eleverne til at komme ind i medierne som fagfolk, der er vidende om global kultur, medier og kunst og som er dygtige i nutidens kommunikationsteknologi. Programmet tilbyder en bred vifte af kurser i mediestudier, visuelt design, digital teknologi, fotografering, screenwriting, video produktion, journalistik, reklame og PR. Instituttet har digitale medier, fotograferings- og videoproduktionsstudier ud over digitale efterproduktionsfaciliteter.

Hvorfor studere ved Bilkent University

Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst, der omfatter videnskab, teknologi, humaniora og kunst.

Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Dens omfattende campus er en komfortabel base for akademiske studier og ekstracurricular involvering, samtidig med at man har fordelene ved at være tæt på en blomstrende storby. Studerende kan pendle til campus via det gratis transportsystem.

Bilkent University er for nylig blevet placeret som nummer 54 i 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Ifølge ISI Citation Indekser fortsætter Bilkent med at rangere højt i Tyrkiet i en række offentliggjorte papirer pr. Fakultetmedlem og står højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
14,500 USD
Per år.
Information
Deadline
Juli 19, 2019
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023