Læs den officielle beskrivelse

Den Kommunikationsafdelingen Mission er at udvikle kernekompetencer i mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation til vores tværfaglige program. Alle studerende skal have en grundlæggende kompetence i hvert af disse områder for at øge deres effektivitet i deres valgte kommunikation område med vægt. Eleverne skal have en begrebsmæssig forståelse af de store kommunikationsteorier og virkningen af ​​teknologi på kommunikationsprocessen.

Erhvervede færdigheder

Valg af et område med undersøgelsen er en vigtig beslutning, fordi det vil forme din tankegang stil og personlige kompetencer for resten af ​​dit liv. Nedenfor er mange af de færdigheder, du vil forfine i programmet. Nogle af de færdigheder er vigtigere i visse områder af vægt end i andre.

Tværfaglig Degree

Meddelelsen Programmet er tværfaglig og kræver, at du integrere en bred vifte af kompetencer, metoder og teorier. Selv en mindre ikke er nødvendig for Kommunikation majors, anbefaler vi en mindreårig, der supplerer din undersøgelse som Business Administration, Offentlig Administration eller Kommunikation og kunst.

Learning Outcomes

Grundlæggende kompetencer

  • Udvikling af visuel kommunikation færdigheder og begreber på et niveau svarende til den studerendes område vægt.
  • Udvikling af verbale (oral) kommunikationsevner og begreber på et niveau svarende til den studerendes område vægt.
  • Udvikling af skriftlige kommunikationsevner og begreber på et niveau svarende til den studerendes område vægt.

Kritisk tænkning

  • Udvikling af information management færdigheder, herunder søgning, evaluering, organisere og præsentere information er relevant for den studerendes område vægt.
  • Evne til at designe, vælge passende metoder, gennemføre og rapportere kommunikation forskning ifølge standard protokoller.
  • Forståelse af juridiske og etiske aspekter af professionel kommunikation.
  • Evne til at planlægge, designe, og evaluere kommunikationsstrategier egnede til besked, kommunikation medium / teknologi og kontekst.

Professionelle applikationer

  • Evne til at samarbejde med kolleger og kunder i et team-baseret miljø til at analysere problemer og design og evaluere løsninger.
  • Evne til at samle, organisere og præsentere en portefølje af professionelle kommunikationsmateriale passende til den studerendes område vægt.
  • Evne til effektivt at syntetisere billeder, tekst og mundtlig kommunikation for at opnå en professionel mål.
Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Communication Department and Why It's Unique

Communication Department and Why Students Should Study It