Bachelor i kommunikations- og informationsvidenskab (cis): sprog og medier

Vrije Universiteit Amsterdam

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kommunikations- og informationsvidenskab (cis): sprog og medier

Vrije Universiteit Amsterdam

HVORFOR STUDIE SPRÅK OG MEDIA?

En af nøglekompetencerne hos kommunikationsfolk er i dag at forstå og med succes anvende relationen mellem mediebrug og kommunikationsprocesser. CIS-specialiseringen Sprog og medier er et program, der giver eleverne indsigt i de faktorer, der i faglige sammenhænge påvirker samspillet mellem medier, kommunikationsprocesser og sprog. Undersøgelsen af ​​de nye fænomener i mediebrug og international kommunikation giver programmet en banebrydende karakter mod en rygrad af almindeligt accepterede teorier og metoder.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I CIS-specialiseringen Sprog og medier lærer du at forstå, hvordan og hvorfor organisationer anvender nye (og gamle) medier i business-to-business og business-to-consumer interaction. Programmet giver dig en dyb forståelse for, hvordan applikationer af nye medier (f.eks. Webpleje på Twitter, møder via Skype eller Facetime, samtale på WhatsApp) påvirker, form eller endda definerer indholdet og de sproglige eller visuelle egenskaber for de meddelte, der udveksles . Det giver dig også evnen til at analysere medie design og at undersøge dens effektivitet. Da både nye og gamle medier bruges i en stadig mere globaliseret verden, og kommunikationen bliver mere og mere international, fokuserer programmet yderligere på engelsk som lingvistik i international kommunikation og giver dig værdifuld indsigt i mulighederne og udfordringerne i interkulturelle meddelelse.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

Du kan rådgive virksomheder om deres kommunikationsstrategier og evaluere produkter leveret af reklamebureauer. Andre karrieremuligheder omfatter job som webredaktør, webcare manager og sentimentanalytiker og nye opgaver skabt af nye og sociale medier. På mere traditionelle områder er der et behov for forretningskritikere, redaktører, markedsforskere og tekstforfattere.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

For at kunne antages, skal kandidater have et hollandsk førskoleeksamen (VWO) eller et tilsvarende præamensbevis (f.eks. Tysk abitur eller IB-eksamensbevis). Start venligst optagelsesproceduren senest den 1. maj.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
For EEA-studerende € 7.500 for ikke-EØS
Information
Deadline
Locations
Holland - Amsterdam, North Holland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Amsterdam, North Holland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen