Control i Technical Systems

Om skole / organisation:

Den Automation og informationsteknologi Fakultet blev grundlagt i 1959. Vi var de første i Samara at uddanne specialister i automation, måle- og datalogi. Nu træner vi bachelorer, skibsførere og ingeniører i de væsentligste områder. Vores alumner arbejde som ledere og førende specialister på forskellige virksomheder, der skaber og drive informationssystemer og teknologier opretholde forskning og udvikling, bankvirksomhed, trafik og telekommunikationsnetværk samt økologisk overvågning.

Om University (historie, moderne forbedringer, skole mission, prisuddelinger / akkrediteringer)

Etableret i 1914 Samara State Technical University er forpligtet til renheden af ​​videnskab, forskning og innovation. Vores mål er at gøre det lettere markedets behov på de områder, som vi er specialiserede med studerende er udstyret med direkte anvendelige færdigheder. Og vi kan ærligt sige, at universitetets alumner succes i praksis erhvervet viden.

I dag universitetet omfavner 3 vigtigste campusser, 17 uddannelsesmæssige bygninger, 8 sovesale, mere end 50 forskningscentre, 2 sport komplekser og 3 fritidshjem.

Universitetet er licenseret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation til at gennemføre den pædagogiske aktivitet i området for videregående uddannelse (Licens № 1938 fra den 17. februar 2016). Universitetet er akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Den Russiske Føderation (State Accreditation Certificate № 1676 fra den 22. januar 2016).

Ting, der gør programmet særlige

Hovedformålet med denne grad er at forberede de studerende til deres fremtidige karriere på området for it-support i en bred vifte af industrier. Igennem kurset studerende vil opnå viden om både hardware og software af de moderne beregningsmæssige systemer. Desuden er vores unikke funktion er en kompleks uddannelse; Derfor tilbyder vi også moduler i humaniora og samfundsvidenskab.

Graden er designet til studerende med en særlig interesse i matematik og datalogi og deres anvendelse til industrien. Større vægt placeres derfor på matematik og IT fag og modelleringsteknikker.

For at sikre, at vores studerende får den mest relevante viden og færdigheder fra industrien, arbejder vi i tæt samarbejde med globale virksomheder og regionale virksomheder. Mange af vores medarbejdere kombinerer arbejder på IT-området og undervisning, og dermed vil du blive uddannet af fagfolk inden for deres felt.

Resultatet for kandidater

Vores nyuddannede arbejde for både indenlandske og internationale selskaber, holder ledende stillinger. Især mange af vores alumner er ansat i "Rosneft", "Lukoil", "DANONE", "Siemens" og mange andre. De arbejder i en lang række lande, herunder UAE, Tyskland og Israel.

Ansøgningsfrister

Proceduren for ansøgning om programmet slutter den 19. august

Start Datoer

Proceduren for ansøgning om programmet starter den 1. juni

Optagelse proces

  • Udfyld et ansøgningsskema - Email ansøgningsskemaet, en kopi af dit pas og kopier af dine uddannelsesmæssige dokumenter på engelsk eller russisk.
  • Vent til det officielle svar fra universitetet (ca. 2-3 uger) - Oversæt og notarize dine uddannelsesmæssige dokumenter i ambassade i Den Russiske Føderation i dit land - Ansøg om et Student Visa i dit land - Ved ankomsten til Samara fremlægge alle de originale dokumenter - underskrive kontrakten og betale studieafgift for det første semester / år

Ansøgere, der ikke taler russisk er tilmeldt den etårige forberedende kursus, tage en eksamen af ​​det russiske sprog, og efter at indsende dokumenterne for uddannelsen.

Adgangskrav (sprog, forudgående grad eller uddannelse, etc.)

Adgangskrav eksamener:

1) Matematik
2) Fysik
3) Russisk

Liste over dokumenter:

  • International pas
  • Migration Card (du får det på den russiske grænseoverskridende kontrol)
  • 6 farvefotos (størrelse 3 x 4)
  • Educational dokumenter (high school certifikat) og deres bekræftede kopier, oversat til russisk og notarielt af en certificeret advokat i hjemlandet af kandidaten.
  • et certifikat for sundhed, der er udstedt af det officielle organ i hjemlandet og den oprindelige lægeerklæring, der beviser HIV-negativt resultat inden for de sidste 30 dage

Længde af programmet

4 års fuldtidsstudium

Omkostninger

122 260 rubler om året

Scholarship information

Internationale ansøgere har mulighed for at modtage stipendier fra den russiske regering. For at ansøge om sådanne stipendier bør du kontakte den Repræsentationskontor i Rossotrudnichestvo i det land, du bor.

Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 9 flere kurser fra Samara State Technical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
82,400 RUB
122 260 rubler om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date