Bachelor i kulinarisk kunst

Generelt

Program beskrivelse

Med bacheloruddannelsen i kulinariske kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller for at åbne din egen virksomhed .


Program højdepunkter

  • Udvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelse

  • Drage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmer

  • Unikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisning

  • Virkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projekt

  • Deltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på engelsk


Programindhold

År 1 - Opdag: Master de kulinariske og konditoriske kunstbaserede teknikker - Udvikl produkt og industri viden - Lær effektiv levering og omkostningsstyring 5-måneders praktik.

År 2 - Master: Udøve avancerede teknikker inden for kulinariske koncerter nye tendenser og overlegne konditorier - Acquire Alain Ducasse filosofi og principper for innovation - Lær ledelses- og markedsføringsgrundlag 5-måneders praktikophold.

År 3 - Opret: Deltag i Business Games og udvikle færdigheder i begrebsskabelse - Master R


Næste indtag

7. september 2020 (Akademisk år 2020 under protektion af Romain Meder)

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Læs mere

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Minimer