Bachelor i kulinariske kunst og service management

Paul Smith's College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i kulinariske kunst og service management

Paul Smith's College

Bachelor i Culinary Arts & Service Management

Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sker i vores seks kommercielle kvalitet mad laboratorier, to restauranter på campus og elev-run detail bageri stikkontakt. Kursusaktiviteter anvendes i den virkelige verden gennem en semesterlong række hotel, kulinariske og foodservice arbejde erfaringer. Studerende udvikler færdigheder under fakultetet tilsyn, mens du arbejder uden for campus med fagfolk, give de studerende betalte beskæftigelsesmuligheder, der understøtter deres karrieremål. Hvad vil du lære?

  • avancerede kulinariske teknikker
  • nye tendenser i ernæring, sanitet og madserviceordninger
  • æstetisk påskønnelse for sensoriske opfattelser af smag, aroma, plade præsentationer og stemning
  • marketing, salg og kundeservice
  • forskning og udvikling
  • strategisk planlægning og økonomistyring
  • planlægning og operationer
  • ledelse

Kandidater ind i arbejdsstyrken som udøvende kokke, hotel og resort ledere, forskning og udvikling eksperter, ledere af store madserviceordninger og private kokke. Dette program forbereder også iværksættere til at drive en fuld service restaurant eller multilocation food service operation.

Akkrediteret af AMERICAN CULINARY FØDERATION

Fakta

  • BPS grad
  • 123 kredit timer (minimum), der kræves
      • 31 + point skal være i de liberale kunst og videnskab
      • 45+ point skal være i 300/400 niveau kurser
  • 800 timers industri erhvervserfaring er påkrævet
      • 200 timer (minimum), der kræves på hvert praktik sted
      • Dette er ikke kredit-bærende og der er ingen studieafgift
  • Akkrediteret af American Culinary Federation

Karrieremuligheder

  • Executive kok
  • Souschef
  • Konditor
  • Corporate kok
  • Catering
  • Dining tjenester
  • Kulinarisk pædagog
  • Restaurant management
  • Mad og drikke tjenester
  • Menu design

Krævede kurser

  • Financial Accounting
  • Avanceret Patisserie
  • Professionel Madlavning Fundamentals I
  • Professionel madlavning Fundamentals II
  • internationalt køkken
  • Moderne køkken
  • Mad Service Operations Management
  • Garde Manger / Charcuterie
  • Kommerciel Madlavning og Catering
  • Ernæring / Food Science
  • amerikansk Gastronomi
  • Culinary Futures / Fødevareteknologi
  • Advanced Kitchen Menu Management
  • Det globale marked
  • finansiering
  • Hospitality Futures
  • Tjenesten Economy
  • etik
  • Sprog Sequence
  • Strategisk planlægning og politik
  • Reklame og markedsføring
  • Dining Room & Køkken Operations
  • Mad Service Sanitet
  • Faciliteter Planlægning
  • Environmental Management
  • Cultural Enology
  • Capstone Project Planning
  • Capstone Project
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Paul Smith's College
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Paul Smiths, New York
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Paul Smiths, New York
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

The Art of Baking

It's about the experience!

Farm to Table

Student Profile