Læs den officielle beskrivelse

Din uddannelse i kunst begynder her. Green River College fremmer en grundig forberedelse til studiet og skabelse af kunst. Hos Green River vil du foretage et program for undersøgelse, som hjælper den enkelte elev at finde en balance mellem æstetik og teknik i dit kreative proces og udtryk. Gennem udvikling af stærke problemløsning færdigheder, vil du lære at diskutere teoretiske og praktiske betydning af dit arbejde. Hos Green River kan du udvikle dine ideer, opbygge stærke teknikker, og skabe en konkurrencedygtig portefølje.

Associate i Fine Arts grad i kunst generelt forfulgt af studerende, der planlægger at overføre til en fire-årig universitetsuddannelse. Men afslutningen af ​​denne grad ikke garantere optagelse som en kunst vigtig. Denne grad giver de studerende en bred fundament i videregående uddannelse eller en karriere i kunst. Studerende tildelt graden opfylde alle kravene i Washington state Direkte overførsel aftalen (DTA). En portefølje fremhæver den studerendes bedste arbejde afsluttet på Green River Community College, understreger originalitet, facilitet, og udforskning anbefales. Portefølje præsentationen er normalt den afgørende faktor i accept for Fine Arts større, og denne grad giver strukturen for udarbejdelsen af ​​en stærk portefølje. At tjene denne grad, skal de studerende udfylde et minimum på 105-106 kvartal kreditter i kurser nummererede 100 eller højere (fra godkendt distributionsliste nedenfor), og opfylde særlige distributions- krav. Ikke mere end 25 procent af kredit krav kan tages på et pass / no-kredit basis. Eleverne skal være opmærksomme på, at kurser med "pass" kvaliteter ikke kan opfylde kravene i deres store felt. Studerende skal opnå en kumulativ GPA på 2,0 og tjene et minimum på 24 point, herunder det sidste kvartal, i bopæl på Green River Community College.

Green River College International Programs bryster sig af den store tjeneste det giver til hver og alle af vores elever. Vores mål er at hjælpe dig til at nå din drøm, uanset om det er at overføre til en top universitet, bedre din engelsk eller opleve den amerikanske college liv.

Hvad er en portefølje?

En portefølje af kunst er en samling af dine bedste og seneste arbejdsrelaterede ca. 15-20 stykker. Det er en afgørende del af din ansøgning til professionelle kunstskoler, de fleste universitetsuddannelser kunst programmer og gallerier. Porteføljen hjælper nogen evaluere dine resultater og potentiale.

Følgende er nogle overvejelser for portefølje inklusion:

 • Tegninger
 • Tegninger fra observation kun
 • Figur tegning fra en live model
 • Sammensætning færdigheder
 • Udforskning af medier, herunder brug af farver
 • Design-2D, 3D
 • Abstrakt arbejde
 • Komplekse kompositoriske evner
 • Tankevækkende udførelse af ideer
 • Godt håndværk

Bemærk: Porteføljen bør også omfatte eksempler på dit bedste arbejde i dit speciale.

Grøn flod

Green River - En leder i universitetets overførsel

Vores 2 + 2 transfer-programmet tilbyder studerende en mulighed for at starte deres fireårige bacheloruddannelse. Programmet overførsel giver kurser svarende til de første to år af en universitetsuddannelse. Studerende kan tage to år på Green River College, derefter overføre til et universitet for at fuldføre deres fire-årig grad.

hvorfor

Vores studerende er optaget til mange top 100 verdens universiteter *, som klassificeret af Shanghai Jiaotong Universitet, herunder:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, Seattle University, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, University of Minnesota, University of Oregon, University of Pennsylvania, University of Southern California, University of Texas i Austin, University of Virginia, University of Washington, University of Wisconsin Washington State University * Bemærk: Optagelse til selektive universiteter er særdeles konkurrencedygtig.

Green River College internationale studerende er blevet optaget på hundredvis af universiteter over hele USA. Eleverne får de kvalifikationer, der er nødvendige for optagelse på Green River og overføre til toppen universiteterne som tredje år juniorer. Optagelse er ikke garanteret, men vores elever har haft stor succes med at få adgang til de bedste universiteter.

Greenriver

Uddannelse Krav

For at opnå en bachelorgrad i USA, skal alle studerende gennemføre specifikke krav til deres store såvel som generelle krav uddannelse, som repræsenterer et fundament af læring i forskellige områder, herunder matematik, Skrivning, Videnskab, samfundsfag og humaniora. Eleverne får frihed til at vælge klasser af deres valg fra generelle kategorier. For eksempel inden for kategorien "Social Science", kan eleverne vælge en af ​​følgende fag: sociologi, psykologi, statskundskab, historie, geografi og andre. Det Humanistiske kategori omfatter: kunst, tale, kommunikation, sprog, musik, filosofi og andre. Videnskab indeholder: kemi, biologi, fysik, astronomi, og andre.

Hvordan virker det?

Over 25 universiteter har tilbudt University Transfer Pathway (UTP) mulighed for enhver studerende, som er optaget til Green River. Garantien gælder ikke for "påvirket" majors. Dette er, hvordan det virker:

1. Anvend på Green River

2. Vælg et universitet - Vælg universitet på listen. Tjek universitetet om ansøgningen. Vælg kun ét universitet. Sørg for, at universitetet, du vælger, har din store.

Du vil modtage universitetet betinget optagelse brev eller erklæring på samme tid, du modtager Green River optagelse brev.

Sample Klasser for Popular Majors:

Kunst / Design:

 • Begyndende Design
 • Tegning
 • Farve og design
 • 3 Dimensional Design
 • Digital Photography
 • Maleri og kunsthistorie
GreenriverStuderende

Green River ved, hvor vigtigt boliger er til succes for en studerende. Dette er grunden til vores boliger personale gå den ekstra mil for at give den bedst mulige oplevelse ved at give en omsorgsfuld, positiv, sikker og støttende amerikansk levende oplevelse.

CAMPUS CORNER LEJLIGHEDER

Oplev traditionel amerikansk college liv på Campus Corner Apartments (CCA)

Studerende nyde en bekvem, på campus placering; komfortable, faciliteter af høj kvalitet; en fremragende studiemiljø; og en mulighed for at blive involveret og få venner i støttende studerende samfund på 340 amerikanske og internationale studerende. Studerende skal være 17 år gammel på tidspunktet for flytning-in.

Fordelene ved at leve på campus:

 • Bor på campus er praktisk!
 • Gåafstand til klassen, bibliotek, fitness center, fitness og Performing Arts Center
 • Community Center, hvor du kan mødes og få venner fra hele verden
 • Masser af on-site studenteraktiviteter
 • Private og gruppe studieområder
 • Let at blive involveret i campus aktiviteter15.81115.81215.813
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Green River College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,900
per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date