art

Hvorfor studere kunst?

The Art depalt = "artment's mission er at uddanne alt =" kunstnere, alt = "kunsthistorikere og visuelle alt =" kunstadministratorer, samt at yde service kurser for ikke-alt = "art majors. stræber efter at opbygge en forståelse for det rige udveksling af billeder og ideer, der kan ske mellem alt = "kunst og andre akademiske discipliner. Vores kandidater i alt = "kunst er blevet opfordret til at overveje deres fremtidige professionelle rolle i sammenhæng med både nutidens verden og den historiske verden. Udover ærbødighed for alt =" kunsthistorie har de været undervist i passende sindssyn, hånd, og øje. De har fået hjælp til at finde de næste trin i deres livsrejse og har været udfordret til at være det bedste, de kan være i deres valgte specialitet.

Hvordan vi er forskellige

 1. Små klasser undervist af nationalt og internationalt anerkendt fakultet svarer til individuel opmærksomhed og vellykket mentorskab.
 2. Studerende har adgang til studios 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, der fremmer uafhængig visuel udforskning, fremmer kamratskap og fællesskab blandt eleverne og tilskynder til den arbejdsmoral, der er nødvendig for succes i det visuelle alt = "kunst.
 3. Hvert studiefakultetsmedlem opretholder et aktivt studie, de fleste har gallerietilslutninger, og alle har succesfulde nationale og / eller internationale udstillingsrekord.
 4. Kunsthistorisk fakultet har dokumenteret succesoptegnelser, herunder publikationer og præsentationer på nationale og internationale steder, publikationer i peer reviewed litteratur og internationalt konkurrencedygtige forskningsbevillinger og stipendier.
 5. Fakultet og studerende har palt = "deltager i ArtPrize ved at curate, publicere og udstille og har medtaget Overall Winner i 2010, Top 10 i 2012 og Final Five i 2014 i den tidsbaserede kategori.
 6. Studerende kan deltage i et livsskiftende toårigt studie i udlandet i Paris, der kombinerer rigorøs alt = "kunsthistorie og studietræning på campus i forårssemesteret med en tre ugers rejseundersøgelse i Paris i maj.
 7. Alle alt = "kunststuderende har fri adgang til Grand Rapids Art Museum og Frederik Meijer Gardens og Sculpture Park, og bussture tilbydes hvert år til kunstinstituttet i Chicago, Museum of Contemporary Art og Detroit Institute of Art
 8. Faciliteterne omfatter et nyt 25-pcs Mac lab til grafisk design kurser.
 9. Studerende har med succes sikret praktikophold på Grand Rapids Art Museum, Frederik Meijer Gardens og Sculpture Park, Grand Rapids Public Museum, Ford Library, Urban Institute of Contemporary Art og Museum of Contemporary Art i Chicago.
 10. Seks galleriudstillinger pr. År udstiller alt = "kunst af studerende, fakultet og nationale alt =" kunstnere.

Store krav

39 (39) semester timer, herunder AT150, 151, 275, 391; tolv (12) valgfri kredit timer i kunsthistorie, ni (9) timer i studiekurser (fra 3 forskellige områder); og tre (3) valgfri kredit timer fra film, studio eller alt = "kunsthistorie.

Kunsthistorie Majors er forpligtet til at indsende en portefølje af arbejde afsluttet på Aquinas inden midten af deres sidste semester. Se depalt = "artment formand for detaljer om denne portefølje.

Det anbefales, at universitetets krav til fremmedsprog opfyldes på fransk eller tysk. Det anbefales at tre (3) kredit timer af et valgfag opfyldes med tre (3) kredit timer på AT 398, med rettede aflæsninger i "Historiografi" i junior eller første halvår af senioråret.

BA majors i kunst historie er forpligtet til at tjene mindst 18 (18) kredit timer i alt = "kunst historie på Aquinas. Art History majors bliver bedt om at konsultere med Dr. Joseph Becherer for at præcisere disse krav

Kurser

 • AT150 Kunsthistorie og Arkitektur I (3) AC
 • AT151 Kunsthistorie og Arkitektur II (3) AC
 • AT350 Modern Survey (3) WI
 • AT275 renæssance kunst og samfund (3)
 • AT391 Moderne Kunst (3) WI

Program undervist i:
Engelsk

Se 40 flere kurser fra Aquinas College »

Senest opdateret June 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
25,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Juni 2020
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 2020

I Can Live With Passion