Bachelor i landbrugsmaskiner og teknologier

University Of Ruse

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i landbrugsmaskiner og teknologier

University Of Ruse

Ruse1

Forløbet af studier og uddannelse er designet til at producere høj kvalitet kandidater besidder tilstrækkelig viden og færdigheder inden for landbrugsmaskiner og teknologi. De første fire semestre er dedikeret til generel uddannelse på grundlag af omfattet enheder som matematik, fysik, datalogi, Materialer og maskinelementer og andre. Semestre 5-7 opbygge specifikke faglige færdigheder gennem studier mekaniseret teknologi i landbruget, hydrauliske og pneumatiske maskiner, elektroniske systemer og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner. I ottende semester kan de studerende vælge fag på følgende fagområder: design og konstruktion af landbrugsmaskiner, landbrug teknologier, Landbrugsmaskiner reparation teknologier. Forløbet af undersøgelser slutter med at forsvare et afgangsprojekt eller en stat eksamen (studerende får ret til at vælge alternativet de foretrækker).

Ruse3

Kandidater i "Landbrugsmaskiner og teknologi" med en bachelorgrad kan starte og opbygge deres karriere inden for design, udvikling og fremstilling af landbrugsmaskiner, evaluering og udvælgelse af mekaniserede teknologier i landbruget, vedligeholdelse af landbrugsmaskiner. De kan også gøre forskning arbejde i forbindelse med de mange spørgsmål om landbruget. De kan arbejde som eksperter, konsulenter og ledere i erhvervslivet der beskæftiger sig med landbrugsmaskiner og moderne landbrugsproduktion.

Varigheden af ​​undersøgelser er 4 år. Den studieafgift er 1250 EUR pr semester.

Adgangskrav: Studentereksamen, der giver adgang til universiteter i oprindelseslandet.

Alle ansøgningsdokumenterne kan findes på universitetets hjemmeside på: http://foreign.uni-ruse.bg/en/. Indsendelse af dokumenter - inden den 30. september hvert år.

Kontakt person for dette program: Assoc. Prof. Kaloyan Sroyanov, PhD; kes@uni-ruse.bg

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
1,250 EUR
Den studieafgift er 1250 EUR pr semester.
Information
Deadline
Locations
Bulgarien - Ruse, Ruse
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Bulgarien - Ruse, Ruse
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen