Bachelor i liberale kunst og humaniora

Faculty of Humanities, Charles University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i liberale kunst og humaniora

Faculty of Humanities, Charles University

Bacheloruddannelsen af ​​Liberal Arts and Humanities er et universitetsstudium inden for humaniora, der er centreret om filosofi, historie og kulturel og social antropologi. Programmets væsentlige træk er en bredt åbnet studieplan, der giver eleverne mulighed for at forfølge deres individuelle evner og udvikle deres interesser. Hver studerende gennemfører obligatoriske kurser inden for humaniora og samfundsvidenskab og afleverer omfattende eksaminer, der er relevante for hvert felt. Ved korrekt valg af andre kurser under studiet kan eleverne gradvist specialisere sig og fokusere enten på videreuddannelse i nogen af ​​de relative teoretiske grene eller på den praktiske anvendelse af erhvervede færdigheder.

Beskrivelse af indgangskontrol og evalueringskriterier

Entréprøven består af et resumé af en engelsk akademisk tekst, der skal skrives på engelsk og besvare opfølgningsspørgsmål baseret på teksten på engelsk. Disse spørgsmål har til formål at fastslå, om ansøgeren fuldt ud forstår indholdet af teksten. Ansøgeren kan erhverve op til 28 point (19 for resuméet og 3 point for hver af svarene). Forud for eksamen vil ansøgerne modtage et brev, der meddeler dato og tidspunkt for eksamen. Ingen ordbøger, bøger, noter, mobiltelefoner eller andre digitale enheder er tilladt. Resultatet af eksamenen vil blive offentliggjort den næste dag efter eksamen.

Betingelser for optagelse

  1. Få det acceptable minimum antal point i adgangskontrollen.
  2. Indsend en notariseret kopi af dit gymnasium eller gymnasium. Hvis du er uddannet uden for Den Tjekkiske Republik, skal du indsende et officielt "nostrification" -dokument, der bekræfter din udenlandske uddannelse.

Oplysninger om udøvelse af kandidater

Graduates of the Liberal Arts and Humanities erhverver viden i mange discipliner inden for humaniora (filosofi, sociologi, psykologi, historie, antropologi og økonomi) og en tværfaglig, grundig praktisk viden om mindst et fremmedsprog, herunder faglig oversættelsesfærdigheder, evnen kritisk tænkning og sofistikeret tale og skrivning. Stor vægt lægges først og fremmest på selvtillid og ansvarstræning og på individuel kreativitet, der gør det muligt at udvikle yderligere effektiv uddannelse og fleksibilitet under de skiftende forhold på arbejdsmarkedet. Den studerende erhverver kvalifikationer til en lang række ansættelser, f.eks. Inden for statsadministration og selvstyre, i nonprofitorganisationer, under uddannelse, forskningsaktiviteter for forskellige institutioner eller i rådgivning inden for multikulturel sfære og humaniora- orienterede institutioner. Den studerende med en overvejende teoretisk specialisering erhverver ikke alene en solid base i de generelle humaniora, men også ekspertise inden for en hvilken som helst af de ovennævnte humanistiske discipliner og vil således blive tilstrækkeligt forberedt til videre studier i mange af humanistiske grene på master niveau. Den kandidat med en overvejende anvendt specialisering kan være ansat inden for public relations, reklame, medier mv. Takket være deres erhvervede viden om for eksempel at skabe forskningsprojekter, redigering og forberedelse af informationer, informationsbehandling og oprettelse af virksomhedspræsentationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 23, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 - 5 år
Fuldtid
Price
Pris
2,000 EUR
Per år.
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague 5, Prague
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tjekkiet - Prague 5, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen