Bacheloruddannelsen af Liberal Arts and Humanities er et universitetsstudium inden for humaniora med fokus på filosofi, historie og kulturel og social antropologi. Programmets underskriftsfunktion er en bredt åben studieplan, der giver eleverne mulighed for at forfølge deres individuelle evner og udvikle deres interesser. Den studerende tager obligatoriske kurser inden for humaniora og samfundsvidenskab og gennemgår omfattende eksamener, der er relevante for hvert felt. Mens man korrekt vælger andre kurser under studiet, kan den studerende gradvist specialisere sig og fokusere enten på yderligere (Master) -studie i nogen af de relative teoretiske felter eller på den praktiske anvendelse af erhvervede færdigheder.


Beskrivelse af verifikation og evalueringskriterier

Optagelsesprøve består af et resumé af engelsk akademisk tekst, der skal skrives på engelsk og besvare opfølgningsspørgsmål baseret på teksten på engelsk. Vurderingen er primært baseret på den faktuelle nøjagtighed af resuméet og afbildningen af tekstens hovedlinie. Spørgsmål har til formål at fastslå, om ansøgeren fuldt ud forstår indholdet af teksten eller ej. Ansøgeren kan få op til 18 point for prøven: 9 point for resuméet og 3 point for hver af de tre svar.


Varighed af eksamen er 3 timer.


Forud for undersøgelsen modtager ansøgere et brev, der meddeler dato og tidspunkt for eksamen. Ingen ordbøger, bøger, noter, mobiltelefoner eller andre digitale enheder er tilladt. Ansøgere informeres om resultatet enten på dagen for eksamen eller den følgende dag.


Betingelser for optagelse

Adgang til bacheloruddannelsen er betinget af afsluttet gymnasial uddannelse, der er bekræftet af et skoleafgangsbevis.

Verifikationsmetode:


Anbefalet litteratur, prøve spørgsmål

Prøveoptagelseseksamen er tilgængelig her: https://fhs.cuni.cz/FHSENG-704-version1-exam_sample_shv_aj.pdf


Forberedende kursus

CŽV 16 - Klargøringskurs https://fhs.cuni.cz/FHSENG-712.html


Karrieremuligheder

Graduates of the Liberal Arts and Humanities har akademisk kompetence inden for humaniora, især inden for filosofi, historie og samfundsvidenskab. Han / hun kan syntetisere viden om forskellige discipliner og sammenligne de forskellige metodologiske tilgange til filosofi, historie og samfundsvidenskab. Han / hun kan forberede og kritisk vurdere et forskningsprojekt i samfundsvidenskab og kan tematisere og analysere forskellige sociale og kulturelle fænomener i den sociale, kulturelle og udviklingsmæssige sammenhæng. Takket være den overvejende interaktive undervisningsmetode i små grupper og seminarer har kandidaten en fremragende kommando for det engelske sprog og kan effektivt samarbejde i et multikulturelt, internationalt miljø.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret January 3, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,000 CZK
pr. akademisk år. Online ansøgningsgebyr: 640 CZK. Papiransøgningsgebyr: 690 CZK.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date