Liberal Arts and Sciences: Analysere komplekse problemstillinger

Som studerende på Amsterdam University College (AUC), vil du lære at analysere komplekse problemstillinger fra forskellige perspektiver ved at trække på forskellige faglige vidensområder. Diskussioner starter med de "store spørgsmål" inden for videnskab og samfund og føre til fordybelse i en bred vifte af akademiske discipliner. Studieordningen indeholder seks tværfaglige temaer: Energi, klima og bæredygtighed; Life, Evolution og Universet; Sundhed og trivsel; Information, Kommunikation, kognition; Sociale systemer; og byer og kulturer. Disse temaer vil give dig en solid orientering som du beslutter dig på din store i videnskaber, samfundsvidenskab eller humaniora.

Som medlem af AUC studerende samfund, vil du være en del af et levende international gruppe unge mennesker interesseret i at studere problemer virkelige verden, der krydser grænserne for akademiske discipliner. Ved at arbejde i et mangfoldigt miljø med forskellige sprog og kulturer, vil du udvikle din kreativitet, kritisk tænkning, og dine problemløsning og kommunikationsevner. AUC studerende bor og studerer sammen på vores moderne internationale campus, som ligger i Science Park Amsterdam. At studere på AUC er en sand interkulturel og social læring oplevelse.

fremtidsudsigter

Som en AUC kandidat vil du være i besiddelse af et internationalt anerkendt Bachelor of Arts eller Bachelor of Sciences grad. Du vil være kvalificeret til at ansøge om kandidatniveau niveau studier ved store universiteter i både Holland og i udlandet, potentielt går på at forfølge en ph.d.. Du kan naturligvis også beslutte at gå i gang med en karriere i virksomhedernes verden, gå på arbejde for en offentlig organisation eller forfølge andre muligheder.

Din personlige tutor vil rådgive dig gennem hele dit studium på AUC, hjælper dig til at træffe valg i AUC pensum og støtte dig i at nå dine ambitioner.

Study Program

Hver dag, vil du være involveret i intensive og mindre seminarer med høj kaliber internationale medarbejdere. En AUC tutor (faglige vejleder) vil støtte dig i processen med at planlægge din uddannelse for at sikre den opfylder dine faglige og / eller karrieremål. Overalt i programmet, er en stor vægt på at tage en tværfaglig tilgang til videnskabelige begrundelse.

Adgangskrav

  • Et diplom svarende til en hollandsk pre-universitet (VWO) eksamensbevis; - Akademisk excellence: du skal vise din evne til at opfylde de faglige krav AUC program; - Niveau af færdigheder i engelsk og matematik: skal du opfylde vores engelsk og matematik krav; - Motivation og ambition om at studere en intensiv og bredt funderet Liberal Arts and Sciences program; - Forpligtelse til at bidrage til AUC internationale studerende og campus liv (AUC er en bolig program, hvilket betyder at du vil leve på campus sammen med dine medstuderende).
Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
4,387 EUR
til EØS-studerende; 11,745 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
to start in sept (1 nov to start in feb)
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
to start in sept (1 nov to start in feb)
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
to start in sept (1 nov to start in feb)
End Date