Lifestyle Transformation Design

Vi går nu ind i en periode med yderligere forandringer, som vil påvirke vores liv dybt på et personligt, socialt og økonomisk niveau.

Hvordan påvirkes livsstilerne af de moderne samfunds dynamiske natur? Hvad er virkningen af ​​innovation på vores dagligdag? Kan vi ændre livsstil er sådan, at de bedre kan imødekomme fremtidens udfordringer?

Lifestyle Design studerende skal være innovative, visionære og målrettede.

Studerende kender sig til metoder som fremtidig tænkning, designtænkning og historiefortælling og lærer at anvende disse metoder i deres forskning. Du vil udvikle vigtige færdigheder som konceptuel tænkning og evnen til at formulere og udvikle en vision og lære at anvende disse færdigheder i designprocessen.

Samarbejde med medstuderende, både inden for og uden for din egen disciplin, samt internationale crossovers, er også en vigtig del af designprocessen. For at komme frem til en overbevisende visuel repræsentation og kommunikation af dit slutprodukt eller løsning, hvor styling spiller en central rolle, vil du studere visuelle teknikker som fotografi, audiovisuelle medier, webdesign og grafisk design. Du vil også være bekendt med en række forskellige produktionsmetoder, fra traditionelt håndværk til avancerede teknologier.

Læreplanen behandler en bred vifte af emner: mobilitet, vidensøkonomi, teknologier, mad, sundhed, relationer, detailhandel, kunst og kultur mv. Repræsentanter fra det professionelle marked vil deltage i projekterne som kunder eller partnere og dele med dig deres omfattende viden og erfaring. Dette professionelle marked er ekstremt forskelligt, fra kommercielle virksomheder til kommunale myndigheder, fra institutter til platforme, fra medier til det offentlige, fra sundhedspleje til uddannelse. Sidst men ikke mindst udvikler du en selvstændig visuel stil ved at samle en omfattende portefølje, mens du går videre gennem studiet.

IMG

Karrieremuligheder

 • museumsinspektør
 • Produkt og markedsinnovator
 • Konceptudvikler / designer
 • Kreativ strateg
 • Trend initiator og visualiserer
 • Trend ekspert
 • Visuel kommunikation specialist
 • Forecaster

Oprettelse Pioneers

Vores succesfulde Livsstil alumni omfatter: Dorian Jurne Blanke & Rose Schildwacht (Rossi & Blake); Bibi Middelburg (hædrende omtale TWOTY Kommende Talent); og Paulien Routs (vinder TWOTY Kommende Talent og opført i HOT100).

Porteføljekontroliste

Er du …

 • talentfulde i billedkunst?
 • uafhængig og ansvarlig?
 • dedikeret og motiveret?
 • iværksættervirksomhed?

Så besøg en af ​​vores Open Days eller åbne aftener - og bringe din portefølje! - Og søge om optagelse.

Hvad

Et udvalg af 10-15 værker, som blev efterfulgt af en kreativ proces

For eksempel: designs, genstande, fotos, film, spil, animationer, mode (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampagner, malerier, anvendelige artefakter og skulpturer. Du kan udgive og præsentere alt dette i en pæn traditionel portefølje mappe, men du kan også bruge forskellige metoder: 3D arbejde kan bringes i en kasse (pap), kan digital arbejde blive præsenteret på en bærbar computer eller tablet.

Bemærk venligst: bortset fra disse værker, bedes vise os nogle andre ting, du har oprettet. Foretag en omhyggelig udvælgelse mellem de to. På den måde kan vi vurdere, hvorvidt du har en indsigt i dine egne kvaliteter og dit eget arbejde.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Willem de Kooning Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato