Bachelor i logistik

Generelt

Program beskrivelse

Den Logistics gælder naturligvis de vigtigste transportveje procedurer, lager og logistik. Kør og tidsplan vedligeholdelsesprogram for maskiner og udstyr, indkøb, modtagelse, opbevaring, håndtering, forsendelse og distribution af materialer og produkter. Samarbejder i lagerstyring. Forudsat kundeservice. Gennemføre kvalitetsprocedurer, sikkerhed og hygiejne i logistiksystem.

  • 02 års varighed
  • Dag og nat

arbejdsmarkedet

Logistik gennemsyrer de forskellige økonomiske sektorer: agroindustrien, industri, handel og tjenesteydelser. Tilføjer værdi af attributterne for tid og sted. Med globaliseringen af ​​økonomien, tilbyder produkter og serviceydelser er stigende, og udfordringen er at opfylde de serviceniveauer, der kræves af kunderne, der bidrager til udviklingen af ​​konkurrencedygtig og bæredygtig måde forretning. Således er efterspørgslen efter dygtige og kvalificerede fagfolk inden for logistik er progressiv og med et bredt marked præstation, både i den private og offentlige sektor.

LØN månedlige gennemsnitlige RANGE

Initial R $ 1300,00 Fuld R $ 7,000.00

EKSPERTISE

En professionel parat til at beskæftige sig specifikt med logistikken er stadig nye - hvilke værdier dette kursus. Områderne er mange, såsom handel, industri, agroindustrien, trafik tekniske projekter, og uddannelse og sikkerhedssektoren i trafikken, kontrol, koordination, ekspedition og de forskellige logistiske segmenter, blandt andre.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer