Bachelor I Luftfart (ledelse) Lban

University of South Australia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Luftfart (ledelse) Lban

University of South Australia

University of South Australia's Engineering School koordinerer Bachelor of Aviation og var den første i Australasien at tilbyde en tertiær kvalifikation for luftfartsfagfolk.

Bachelor of Aviation (Management) giver dig viden og færdigheder til en vellykket karriere inden for luftfartsforvaltning, flyselskabsadministration og lufthavn eller flyveoperationer.

Denne specialisering fokuserer på en række nøglefagområder, såsom luftfartspraksis, luftfartsforvaltning, luftfartssikkerhed, menneskelige faktorer, luftfartslovgivning, flyselskabsfinansiering, luftfartsforvaltningsstyring og lufthavnsstyring.

Du vil have adgang til fly- og flysimulatorer, aktuelle industrisoftware og moderne foredragsteatre og briefinglokaler. For at få succes inden for luftfartsindustrien har kandidater brug for en solid forståelse af fundamentet for aerodynamik, flykraftværker og systemer, meteorologi, navigation og flyplanlægning.

University of South Australia tilbyder også en specialisering Bachelor of Aviation (Pilot).

Vicekanslerens internationale ekspertise stipendium

Internationale studerende kan være berettiget til en nedsættelse på 50 procent af deres studiebidrag (studieafgift) i op til fire års fuldtidsstudium. Op til 20 stipendier er tilgængelige i 2017 for studerende, der har ansøgt om at studere en UniSA bachelor-eller postgraduate (coursework) grad.

International Merit Scholarship

Internationale studerende kan være berettiget til en reduktion på 25% af deres studiebidrag (studieafgift) for deres første studieår i dette program.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 17, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Australien - Adelaide, South Australia
Startdato: Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australien - Adelaide, South Australia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen