Læs den officielle beskrivelse

Den studentereksamen i Airway Sciences tilbyder en balance af kurser inden for videnskab, teknologi og humaniora. Studerende kan vælge en af ​​de to store selskaber, der er beskrevet nedenfor; desuden kan de vælge en af ​​to mindreårige, en mindreårig i Airway Sciences eller en mindre i Commercial Pilot.

Beskrivelse af Majors

  • Aircraft Systems Management (Professional Pilot)

Denne større er designet til at forberede professionelle piloter med solid baggrund færdigheder i flyvning teori, meteorologi og sikkerhed. Programmet dækker de krav, Federal Aviation Administration (FAA) til forberedelse af de studerende til at opnå certifikater for Privat Pilot, Single-motor og Multi-motor Commercial Pilot, uddannelsen til instrumentflyvemodul og certificeringer for den første Flight Instructor, instrument Flight Instructor og Multi-motor Flight Instructor.

  • Aviation Sciences Management

Denne store udvikler de nødvendige færdigheder for studerende at besætte ledende eller administrative stillinger med lufttransportsektoren. Det giver også en karriere målrettet forberedelse, hvor de studerende kan deltage i en praktikplads program i løbet af et semester med enten flyselskaber, statslige organisationer eller andre.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 12 flere kurser fra Inter American University of Puerto Rico »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Price
187 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Aug. 1, 2022
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 2020
End Date
Jan. 2, 2023
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug. 1, 2022

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Jan. 2, 2023