Den fire-årige manuskriptforfatter grad fokuserer på at udvikle viden om genrer, praktisk anvendelse og udgivelse arbejde, samtidig med at opbygge platforme, netværk, og at lære de færdigheder hver kunstner-iværksætter har brug for at opbygge deres forretning og brand.

Du vil lære ikke kun håndværket at skrive, men også lære at master-værktøjer og teknikker til at opbygge en karriere som forfatter.

Start din første år med et fundament i alle former for kreativ skrivning. Det andet år introducerer dig til historien og analyse af af manuskriptforfatter med fokus på Hollywood og Global Cinema med klasser den 3.-loven Struktur, ophavsret, Skrivning for budget, udfører forskning, og kunsten at banen. Det tredje år udvider gennem studiet af moderne film og tilpasning med fokus på dokumentarfilm og eksperimenterende manuskriptforfatter. Du vil udvikle færdigheder i karakter udvikling og autentisk dialog, samtidig med at lære at skrive en film review, synopsis, manuskript analyse, og filmografi. I dit fjerde år, du skriver en feature-længde manuskript og query agenter, mens forske kunstner residency programmer samt at udvikle en marketingstrategi, give ansøgning, og raffineret banen.

Denne grad er til rådighed på campus eller online. Tjek pensum nedenfor.

52232_Curricula_Screenwriting_June_2017

Generelle adgangskrav

The South Gate Society-uddannelsen kræver potentielle studerende holde et minimum af en studentereksamen eller gymnasial exit eksamen. På grund af den strenge mængde læsning og skrivning, skal eleverne have et højt niveau af sproglige færdigheder og evner. Nedenfor vil du finde oplysninger om Adgangskrav, sprogniveau, Undervisning, Legater & Grants, Boliger, Residence Program, sundhed og sikkerhed, bor og arbejder i Danmark, Læring dansk gratis, og Banking.

English Language Krav

Alle kurser bliver undervist på engelsk, og derfor kræver de studerende til at være dygtige i sproget. De fleste opgaver vil blive skrevet på engelsk, indtil det fjerde år, hvor de studerende vælger at skrive deres afsluttende projekter i engelsk eller deres modersmål.

Eleverne behøver ikke at tage en af ​​disse tests, men for reference, skal din engelskkundskaber være på et af niveauerne er angivet nedenfor. Din engelsk niveau vil blive evalueret gennem din personlige erklæring og skriftlig prøve i din ansøgning. For danske studerende, er et B-niveau, der kræves.

  • IELTS (International English Language Testing System) - en samlet karakter på 6,5 foretrækkes, med intet mindre end en 5,5 i nogen af ​​underkategorierne.
  • TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog) - Et minimum score på 85 for internet-baseret test uden scoringer lavere end 80 i underkategorier.

Dokumenteret bevis for engelsk sprogfærdighed

The South Gate Society forbeholder sig ret til at anmode om yderligere dokumentation af ansøgerens engelskkundskaber i henhold til § 9 i den danske bekendtgørelse nr. 1212 af 17. december 2012 om adgang, indskrivning og orlov mv Denne dokumentation skal bestå af en af ​​de engelske tests, der er anført ovenfor, samt et interview.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra South Gate Society Arts Center »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
25,000 DKK
- Per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date